Grafik Görünüm : Sony MP3/MP4 player'ların kurtarılması (Resimli Anlatım)
wolf1404 02-08-2007, 01:28 arkadaşım sana bu konudaki yardımların için çok teşekkur ederim . aklaşık 1 haftadır senin yazdıklarınla kendi çabamla bişeyler yapmaya çalışıyorum .bende de 2 gb lık bir mp4 var .bende buna 3 ay once versiyon atayım dedim ve cihazım ın ekranı karardı .ama sayende şu an cihaz çalışıyor fakat ufak bir sorunum var .mavi bir ekran çıkıyor bu akşam da tesadüf radyosunu çalıştırdım şu an 3.5.35 versiyon yuklu 3.5.37 de yükledim ama onda radyo bile çalışmadı ne yapmam gerek şimdiden teşekkurler :)
bayozturk 02-08-2007, 16:09 selam ustalar ben bir şey sormak istiyorum benim sony NW-E002F mp3 çalarım var ben yanlışlıkla biçimlerdir dedim ve cihazı açtığımda şu anda ekranda FORMAT ERROR yazıyor ne yapmam lazım nasıl bir işlem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler
phoenix99 02-08-2007, 17:29 arkadaşım sana bu konudaki yardımların için çok teşekkur ederim . aklaşık 1 haftadır senin yazdıklarınla kendi çabamla bişeyler yapmaya çalışıyorum .bende de 2 gb lık bir mp4 var .bende buna 3 ay once versiyon atayım dedim ve cihazım ın ekranı karardı .ama sayende şu an cihaz çalışıyor fakat ufak bir sorunum var .mavi bir ekran çıkıyor bu akşam da tesadüf radyosunu çalıştırdım şu an 3.5.35 versiyon yuklu 3.5.37 de yükledim ama onda radyo bile çalışmadı ne yapmam gerek şimdiden teşekkurler :)
Hala 3.5.37 yuklu ise ve herhangi bir degisiklik yapmadıysan format/resetleme YAPMADAN 3.5.35 tekrar yukle. Konun ilk bir kac sayfası icinde buna ornek vermistim;
oraları tekrar okumanda fayda var...
phoenix99 02-08-2007, 17:30 selam ustalar ben bir şey sormak istiyorum benim sony NW-E002F mp3 çalarım var ben yanlışlıkla biçimlerdir dedim ve cihazı açtığımda şu anda ekranda FORMAT ERROR yazıyor ne yapmam lazım nasıl bir işlem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkürler
Orjinal mi ? Eger oyleyse servisine giderek halledebilirsiniz. Eger orjinal degilse cihazin icini acip chip bilgilerine ulasın ve 1 no'Lu mesajda vermis oldugum linklerden uygun FW i bulmaya calisin.
bayozturk 03-08-2007, 11:59 sevgili phoenix cihazım orijinal ama arabistandan geldi farkedermi faturası yok
phoenix99 03-08-2007, 13:18 sevgili phoenix cihazım orijinal ama arabistandan geldi farkedermi faturası yok
Servisinde dusuk bir ucret karsılıgı yeniden program yukleyebilirler diye dusunuyorum. Orjinalse dokunmamanız daha faydalı olur; sonra hic geri gelmeyecek hale donusturmeyin...
wolf1404 04-08-2007, 01:33 phoenix dediğini yaptın 3.5.375 in üstüne 3.5.37yükledim ama sonuç yine aynı ekran bir türlü düzelmiyo sonra tekrar 3.5.35 yükledim ama değişiklik yok nasıl olacak bu ekran lütfen yardım :)
crazysports 04-08-2007, 20:27 selam arkadaşlar elimde aşagıdaki sahte 1 gb mp4 var ben buna başka bir pc de kısayol oluşturdum cihaza adfuyu tanıttım ama bilgisayar sürücüyü görmüyor sadece yeni donanımı kaldır sekmesi var sag alt köşede ayrıca uygun firmvareyide bulamadım cihazın içini açıp işlemci üzerindeki koda baktım ŞUNLAR YAZIYOR
TEA 5767
VDH19006
DPG6443Y
BU CİHAZA UYGUN FİRMVARE BİLİYORJMUSUNUZ YADA NASIL BULACAGIM cihazın resmi koyamadım normal ekran alt tarafta iki tane hoparlörü var
cihazın üstündede sony yazıyordu lütfen sizdede böyle bir cihaz varsa uygun firmvareyi atın yada söyleyin nasıl bulacagımı yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
HYNİX HY27UF081G2M-TPCB 625A
ATJ2085H çip Şu ana kadar uygun firmvare bulamadım denemeler yapıyorum
mavi ekran var.birde 108 mg. gösteriyo yardımlarınızı beklıyorum saygılar
endless666 13-08-2007, 16:34 arkadaşlar bende de 2gb lık sahte mp4 player var aldığımdan beri yani yaklaşık 2 haftadır hiçbir sorun yoktu içinde 410 küsür mp3 ve birkaç video fotoğraf vs vardı ve hepsini sorunsuz oynatıyordu. ama bilgisayarda usb den şarj ederken ve mp3 ekleyip çıkarma işlemi yaparken sanırım bi sorun çıktı şu an mp4 player ı açtığımda içindeki dosyaların hiçbirini görmüyor boş görünüyor(no files) yani ama bilgisayara taktığımda hafıza dolu görünüyor ama yine dosyalar görünmüyor, boş gibi yani...ne yapmam gerek lütfen yardımcı olabilicek biri var mıı..?
phoenix99 13-08-2007, 18:27 arkadaşlar bende de 2gb lık sahte mp4 player var aldığımdan beri yani yaklaşık 2 haftadır hiçbir sorun yoktu içinde 410 küsür mp3 ve birkaç video fotoğraf vs vardı ve hepsini sorunsuz oynatıyordu. ama bilgisayarda usb den şarj ederken ve mp3 ekleyip çıkarma işlemi yaparken sanırım bi sorun çıktı şu an mp4 player ı açtığımda içindeki dosyaların hiçbirini görmüyor boş görünüyor(no files) yani ama bilgisayara taktığımda hafıza dolu görünüyor ama yine dosyalar görünmüyor, boş gibi yani...ne yapmam gerek lütfen yardımcı olabilicek biri var mıı..?
Format atmakla ise baslayabilirsin. Eger XP'nin formatı ise yaramazsa bir de 1 no'lu mesajlarda verilen utilitylerden (4.00 - 4.05 mesela) birini bilgisayarına yukle ve onunla format atmayı dene...
slm umarım dogru yolluyorumdur kardes bende bir cift hoparlorlu kırmızı renkli sony mp4 var guncellegim dedim bozuldu yuklemedigim fireware kalmadı ama calısmıyo cogunlukla siyah kalıyo yada ekran tam olmuyo az once resetleyim derken batarya dustu yerinden ve ben bulamıyorum yerini
kafayı yicem sinir etti beni o bişey degil mp4 kız arkadasımın yapmam gerek
bataryanının nereye legim yapmam gerektigini gosteren bir resim koyabilirsen cok sevinirim islemci atj2085h pma300_01 BİDE UYGUN FİREWARE :help1:
mrb arkadaşlar bende de benzer sıkıntı var. ilerleme kaydediyorum CDsi de var bende .Phonex'in açıklmalarını okudum. Orda adfu etmek için açıklamalar da var. ben orayı geçemiyorum.
Tüm aygıtları göster diyorum sonra burdan sonra nereye tıklayıp ne yapacağımı bilmiyorum. standard cd vs sırayla çıkıyor bunlardan hangisini seçsem sistemime zarar verebileceği uyarısını alıyorum. sonuç olarak adfu etmek için ilerleyemiyorum. ne yapmalıyım
bu arada arkadaşlar mouse usb bağlantılı bir alakası olabilir mi sistemin uygun çalışmamasıyla. adfu edip firmware yükleyeceğim yanlış firmware yüklenmesi halinde sorun çıkar mı acaba?
bLackRage111 18-08-2007, 17:56 S.a Elİmde Sansa M240 Model Mp3 Var Pc Taktigimda Hİc Gormuyo. Mp3 Aciliyo Ama Sadace Ekrana Sansa Yazisi Gelİyo Bİlgİsİ Olan Varmi ??
PHONEX sözünü ettiğin tüm işlem basamaklarını yaptım mp4'üm sadece USb yığın bellek oldu.
ama ekran yok. müzik vs hiç bir şey dinleme ekranı görme olayı dahi yok ne olmuş olabilir?
yardımcı olursan sevinirim
SONY marka - HYNİX HY27UF081G2M-TPCB 625A
mavi ekran görünüyo,birde 108 mg. gösteriyo hala yardımcı bır arkadaş olmadı yardımlarınızı beklıyorum saygılar
bLackRage111 22-08-2007, 20:46 S.a Elİmde Sansa M240 Model Mp3 Var Pc Taktigimda Hİc Gormuyo. Mp3 Aciliyo Ama Sadace Ekrana Sansa Yazisi Gelİyo Bİlgİsİ Olan Varmi ??
Hadi arkadasLar biLen yokmu ?:eyecrazy::help1:
phoenix99 24-08-2007, 18:16 PHONEX sözünü ettiğin tüm işlem basamaklarını yaptım mp4'üm sadece USb yığın bellek oldu.
ama ekran yok. müzik vs hiç bir şey dinleme ekranı görme olayı dahi yok ne olmuş olabilir?
yardımcı olursan sevinirim
yanlıs versiyon kullanıyorsundur. Baska bir versiyon yukle...
phoenix99 24-08-2007, 18:18 Hadi arkadasLar biLen yokmu ?:eyecrazy::help1:
Yazilimi bozulmus. Firmasından bilgilerini vererek yeni FW isteyebilirsin.
phoenix99 24-08-2007, 18:23 SONY marka - HYNİX HY27UF081G2M-TPCB 625A
mavi ekran görünüyo,birde 108 mg. gösteriyo hala yardımcı bır arkadaş olmadı yardımlarınızı beklıyorum saygılar
""""HY27UH081G2M = 1Gb (GigaBit) = 128MB (MegaByte)
HY27UH082G2M = 2Gb (GigaBit) = 256MB (MegaByte)
HY27UH084G2M = 4Gb (GigaBit) = 512MB (MegaByte)
HY27UH088G2M = 8Gb (GigaBit) = 1024MB (MegaByte) """""
108 mb gostermesi normal; bir problem degil. FW sitelerinde "Samsung 625A" seklinde arama yap. Eger 9.X.XX seklinde FW bulursan KULLANMA ! Ama 3.X.XX veya PMA seklinde baslayan yazılımları kullanabilirsin...
Merhaba.Firmware'ye ihtiyacım var.Mp4 player 2" ekran,8 GB (sözde),marka yok resim linkleri alttadır.Flash:Samsung 722 K9G8G08UOM ,chip:ACU7503.Yabancı forum sitelerinden bulduğum 1 sürü FW'yi yükledim,olmadı.3.0.43ten başladım 9.1.52'ye kadar.Yükleme programı olarak da 3.68 ,4.00,4.15 ve 4.19 kullandım. 9.0.51 ile ekran beyaz oldu.Bazen çıkarılabilir disk oluyor (2 parça H: ve I:),format atınca 960 MB gösteriyor.Sonra kayboluyor.Glacier_Repair_Toolkit'i de kullandım-olmadı.Doğru FW'yi bulamasam da bari hangi version gerekiyor öğrenmek istiyorum.Aynı playerı olan FW No'sunu söylerse ona göre ararım.
http://img508.imageshack.us/img508/7522/mp42ek7.jpg
http://img103.imageshack.us/img103/3540/mp43tm8.jpg
Arkadaşlar benim sahte sony mp4 içinde samsung K9LAG08U0M chip var durduğu yerde kum saati çıktı ve birdaha açamadım hertürlü deneme yükleme yapmaya çalışıyorum ama birtürlü açılmıyor hep kum saati çıktı usb ADFU olarak gözüküyor ama birtürlü ona bağlanamıyorum birkaçtane fw yüklemeye çalıştım ama takılıp kalıyor hiç bir ilerleme yapmıyor bu konuda ne yapabilirim saygılarımla
arkadaşlar Cihazın chip bilgilerinde
SAMSUNG 716
K9LAG08U0M
yazıyor
Araştırdığım bazı bilgiler bunlar
Brand name 2GB MP4 MP3 AMV 2G
Player model YH08-02R
Screen Size (W x H) 128x128
screen-controller chip SPT SP3767AHR 97Cs30
Screen Colours 64k OLED Board ID 91C022
SoC Chip ATJ2091N G2104FB537
NAND Chip Samsung 716 K9LAG08U0M FEC86
FM Chip Unknown
bu bilgileri bulabildim ama hangi FW yazılımı oluyor onu birtürlü bulamadım birkaçtane 9.x.x firwmare olmadı 3.5.37 olmadı ben buna hangi fw yi atayım aynı cihazdan elinde olupta bana image yapıp yollayabilirmi
saygılarımla
phoenix99 28-08-2007, 14:30 arkadaşlar Cihazın chip bilgilerinde
SAMSUNG 716
K9LAG08U0M
yazıyor
http://www.mympxplayer.org/actions-9xx-firwmare-dc37.html
cihazin icin 9.XX.XX yazilimi bulman gerekiyor. Onemli konular icinde baska bir arkadasimizin acmis oldugu baslik icinde de bilgiler bulabilirsin. S1CLONE...
Yukarıda linkini vermis oldugum siteden bulabilirsin eger linki goremiyorsan ucretsiz uye olup gerekli aramalari yapabilirsin...
chosen_person 03-09-2007, 17:06 Ustam bu konuda aradım kameralı mp3/mp4 ların kurtalılmasıyla alakalı bir konu var ama onun gibi benim driver cd'm yok. Sizden yardım istiyorum. Alalı 1 ay olmadan bozuldu. 2 veya 3 haftadırda yatıyo. Üzerinde yazan numaralı aşagıda yazdım. Sizin dediğiniz gibi sıfırladığımda bilgisayar tanımıyor aygıtı bilinmeyen usb aygıt olarak görüyo. O yüzden hiç bişey yapamadım. FW mini buldum sayılır ama kullanamıyorum.
üzerinde yazan numaralar:
Samsung 704
K9L8G08U0N
PCB0
VE BU VAR
SUNPLUS
SPMP3050A-HL171
ekranda yazanlara bakmadım. Driverını bulamadadım bu konuda da yardımcı olursanız çok. Teşekkür ederim. Üstüne baya bi hayır duasıda ederim. Şimdiden sağolun
h.olmezz 07-09-2007, 14:51 arkadaşlar selam ben oğluma sunny AT 819 MP 4 1GB hafızasıvar müzikleri yükledim çalıyor fakat kılip yüklüyorum hata veriyor göstermiyor yanılmıyorsam kılibi çevirim programında sorun var aradım programı bulamadım şuan elimde.xilisoft 3gp vidio çevirim programıvar ama çeviremiyorum yardım ederseniz sevinirim
güneyliminik 07-09-2007, 15:10 Selam dostlar
Oğlumun Piranha 1gb BX1002NA model mp3-radyo çalarınaçılması için kısa devre yaptırdım.Cihaz yeşil ekran olarak kaldı.Ne yapılması gerekiyor?İlgilenirseniz sevinirim.
Selam ve sevgiler
Arkadaşlar arkadaşımdan ödünç aldıgım mp4 player 3-4 saat şarjda durduktan sonra elimde kaldı çalıştıramıyorum. Açılıyor ve kum saati ekranda kalarak donuyor. Emanet oldugu için iyice tedirgin oldum. Kapağını açtım ve bu numaralara ulaştım.
SAMSUNG 646 K9G8G08U0M
ATJ2093H
Uygun firmware bulmam gerekiyor sanırım. Şase yaptırarak bilgisayarı açıyorum fakat tanıtmam gerekiyor. sanırım adfuupdate.sys dosyasına ihtiyacım var ama malesef bilgisayarımda yer almıyor bu dosya. Ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz, teşekkürler.
adfuupdate.sys dosyası da işe yaramıyor arkadaşlar mp4 ü bilgisayara tanıtmak için. Ne yapmam gerekiyor olmuyor :(
phoenix99 09-09-2007, 20:47 Ustam bu konuda aradım kameralı mp3/mp4 ların kurtalılmasıyla alakalı bir konu var ama onun gibi benim driver cd'm yok. Sizden yardım istiyorum. Alalı 1 ay olmadan bozuldu. 2 veya 3 haftadırda yatıyo. Üzerinde yazan numaralı aşagıda yazdım. Sizin dediğiniz gibi sıfırladığımda bilgisayar tanımıyor aygıtı bilinmeyen usb aygıt olarak görüyo. O yüzden hiç bişey yapamadım. FW mini buldum sayılır ama kullanamıyorum.
üzerinde yazan numaralar:
Samsung 704
K9L8G08U0N
PCB0
VE BU VAR
SUNPLUS
SPMP3050A-HL171
ekranda yazanlara bakmadım. Driverını bulamadadım bu konuda da yardımcı olursanız çok. Teşekkür ederim. Üstüne baya bi hayır duasıda ederim. Şimdiden sağolun
sunplus chipler uzerinde islem yapılamiyor maalesef. Sanırım lkameralı falan bir alet ???
phoenix99 09-09-2007, 20:48 arkadaşlar selam ben oğluma sunny AT 819 MP 4 1GB hafızasıvar müzikleri yükledim çalıyor fakat kılip yüklüyorum hata veriyor göstermiyor yanılmıyorsam kılibi çevirim programında sorun var aradım programı bulamadım şuan elimde.xilisoft 3gp vidio çevirim programıvar ama çeviremiyorum yardım ederseniz sevinirim
http://www.s1mp3.org/en/downloads_tools.php adresindeki utilities ler (3.68 mesela) video converter olarak da kullanılabiliyor. Bir de onlarla deneyin lutfen...
Ha bir de:
Ozel bir is icinde diyecegim bir sey yok ama eger olmazsa da hic uzulmeyin cunku hic verimli olmuyor, hem kalitesiz goz yorucu :bigeyes: hem de pilden fazlasıyla yiyor. Aynı klibi kac kere ust uste seyredebilirsiniz ki ?
phoenix99 09-09-2007, 20:52 adfuupdate.sys dosyası da işe yaramıyor arkadaşlar mp4 ü bilgisayara tanıtmak için. Ne yapmam gerekiyor olmuyor :(
http://www.s1mp3.org/en/downloads_tools.php adresinde
Product tools v 4.19 [download (http://www.s1mp3.org/files/3rdpary_software/Product_Toolsv4.19.7z)](industry flashing tool. Can flash more than one player at the same time.)
icinde adfu driverleri olması lazım bir de bu driver i dene...
phoenix99 09-09-2007, 20:54 Selam dostlar
Oğlumun Piranha 1gb BX1002NA model mp3-radyo çalarınaçılması için kısa devre yaptırdım.Cihaz yeşil ekran olarak kaldı.Ne yapılması gerekiyor?İlgilenirseniz sevinirim.
Selam ve sevgiler
Piranha nin islemcileri ile ilgili bir bilgim yok umarim bilen arkadas cıkar...
icinde adfu driverleri olması lazım bir de bu driver i dene...
arkadaşım bilgisayara tanıtmayı başardım. yalnız mp4 e uygun firmware yi bulamıyorum. yüklerken hata veriyor firmwareleri. Modelini ve chip numaralarını yazmıştım mp4 ün bunlara uygun bulabilirmisin acaba ?
Flash is no responding hatası alıyorum. Programdan disk manager e giremiyorum bağlantı hatası veriyor. Bir ara şase yaptırırken flash disk gibi gordu o sırada disk manager e baglanıp formatlayabildim. şimdi sadece adfu olarak görüyor ama bu şekilde yapamıyorum firmware olayını.
chosen_person 09-09-2007, 22:58 sunplus chipler uzerinde islem yapılamiyor maalesef. Sanırım lkameralı falan bir alet ???
Evet kamerali ustam. Ya bsenin bilgin vardır bi araştırı versen ben araştırdım firmware buldum ama tanıtamadım driver sorunum var şimdi. Yardımcı olabilir misin?
phoenix99 10-09-2007, 02:44 Flash is no responding hatası alıyorum. Programdan disk manager e giremiyorum bağlantı hatası veriyor. Bir ara şase yaptırırken flash disk gibi gordu o sırada disk manager e baglanıp formatlayabildim. şimdi sadece adfu olarak görüyor ama bu şekilde yapamıyorum firmware olayını.
farklı utility versiyonlarını deneyin...
phoenix99 10-09-2007, 02:46 Evet kamerali ustam. Ya bsenin bilgin vardır bi araştırı versen ben araştırdım firmware buldum ama tanıtamadım driver sorunum var şimdi. Yardımcı olabilir misin?
1 msj da belirttigim gibi üzgünüm... size kolay gelsin...
blueblue 10-09-2007, 11:19 arkadaşlar bende sahte mp4 var 1 gb cihaz çalışıyor yanlız şarkı çalarken 10 sn sonra kapanıyor radyoda kayıtta problem yok bir de çarkıı çalarken menulerde gezinmeye devam edersem gene sorun olmuyor menuden çıkınca menudeykende tuşlara basmazsam kapanıyor çozumunu bilen varmı????
phoenix99 10-09-2007, 16:59 arkadaşlar bende sahte mp4 var 1 gb cihaz çalışıyor yanlız şarkı çalarken 10 sn sonra kapanıyor radyoda kayıtta problem yok bir de çarkıı çalarken menulerde gezinmeye devam edersem gene sorun olmuyor menuden çıkınca menudeykende tuşlara basmazsam kapanıyor çozumunu bilen varmı????
1) Oncelikle cihazinizin takvim ve saatini ayarlayin
2) SETTINGS den "LCD set" i bulun ve black veya dark secenegini bularak rakamı 0 (sıfır) a ayarlayın
3) "Power OFF" secenegini bulun ve "Off Time" ve "Sleep Time" ı da 0 (sıfır) a ayarlayın.
Cihazinizin ayarları dugmeden acıp kapatınca sıfırlanıyorsa "play" tusuna basılı tutarak cihazinizi acip kapatın...
pckopat_jan 11-09-2007, 18:46 s.a
arkadaşlar bende ...
ACT209X_S75
2006/12/05
9.0.48
2006/09/12
yazılımı olan çakma sony mp4 var sorunum pc ye bağladığımda görüyo ama disk yok vede biçimlendir dio ama biçimlenmiyo mp4 ün içine girince
mp3 film ve e-book ları disk eror diyo ama radyo açılıyo
yardımcı olursanız sevinirim bide işinize yarıcak bi bilgi ben pc ye format atarken takılı unutmuşum o olaydan sonra bu hatalar oldu yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ...
phoenix99 kuzen sen anlıyon bu işten sanırm yardımcı olabilirmisin
phoneix99 dostum malesef uygun firmware yi bulamadım, bulamıyorum :(
SAMSUNG 646 K9G8G08U0M
ATJ2093H
çip kodlarına sahibim.
Ve mp4 ün modeli bu şekilde
http://img337.imageshack.us/img337/8131/resim004jd6.jpg
http://img74.imageshack.us/img74/3597/resim006um0.jpg
Lütfen yardımcı olun arkadaşlar hangi firmware i kullanmalıyım. Ya da en azından 9.xx mi yoksa 3.xx li mi kullanmalıyım o konuda yardımcı olun. Teşekkürler :help1:
eline sağlık kardeşim.
peki bende bi mp3 palyer var hynix 512mb-chip seti atj2085w buna samsungun flashını taksam çalışırmı bilgilendirirsen sevinirim
blueblue 12-09-2007, 10:31 1) Oncelikle cihazinizin takvim ve saatini ayarlayin
2) SETTINGS den "LCD set" i bulun ve black veya dark secenegini bularak rakamı 0 (sıfır) a ayarlayın
3) "Power OFF" secenegini bulun ve "Off Time" ve "Sleep Time" ı da 0 (sıfır) a ayarlayın.
Cihazinizin ayarları dugmeden acıp kapatınca sıfırlanıyorsa "play" tusuna basılı tutarak cihazinizi acip kapatın...
öncelikle ilgilendiğin için teşekkur ederim söyledigini yaptım ama aynısını yapıyor başka bir yöntemi varmı cıhazı aldıgımda s1clone_v11Turka programıyla imaj aldım fakat geri dönüş yapamıyorum 512 mb chip sahipsiniz diye uyumsuzluk hatası veriyor
phoenix99 12-09-2007, 18:29 phoneix99 dostum malesef uygun firmware yi bulamadım, bulamıyorum :(
SAMSUNG 646 K9G8G08U0M
ATJ2093H
çip kodlarına sahibim.
:help1:
1 no'Lu mesajdaki linklerden bakabilirsiniz...
phoenix99 12-09-2007, 18:30 eline sağlık kardeşim.
peki bende bi mp3 palyer var hynix 512mb-chip seti atj2085w buna samsungun flashını taksam çalışırmı bilgilendirirsen sevinirim
Bu konuda bir bilgim yok ama olacagini da zannetmiyorum... Kartı, devreleri farklıdır...
phoenix99 12-09-2007, 18:32 öncelikle ilgilendiğin için teşekkur ederim söyledigini yaptım ama aynısını yapıyor başka bir yöntemi varmı cıhazı aldıgımda s1clone_v11Turka programıyla imaj aldım fakat geri dönüş yapamıyorum 512 mb chip sahipsiniz diye uyumsuzluk hatası veriyor
Baska bir yolunu bilmiyorum. SW i bozulmus olabilir ama ne kadar riskli oldugunu biliyorsunuz. Firmware'in tum detaylarını mutlaka bir yere not edin.
tarik0211 14-09-2007, 15:07 merhabalar. bende 8 gb mp4 vardı. yeni alınmıştır.fakat ilk olarak bilgisayarda 8 gb yerine 960 mb görmeye başladı.bende daha sonra internetten bir dosya indirip mp4 yüklemye çalıştım.fakat mp4 şu an açılıyor fakat sadece mavimsi bir görüntü çıkıyor. yani kısacası mp4 şu an çalışmıyor ve ayrıca bilgisayarda 960 mb görünüyor. ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim. mp4 özellikler.
2006/01/19
9.1.51
ACTU_SDK
samsung K9g8g08uom - PCB0
phoenix99 14-09-2007, 15:45 merhabalar. bende 8 gb mp4 vardı. yeni alınmıştır.fakat ilk olarak bilgisayarda 8 gb yerine 960 mb görmeye başladı.bende daha sonra internetten bir dosya indirip mp4 yüklemye çalıştım.fakat mp4 şu an açılıyor fakat sadece mavimsi bir görüntü çıkıyor. yani kısacası mp4 şu an çalışmıyor ve ayrıca bilgisayarda 960 mb görünüyor. ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim. mp4 özellikler.
2006/01/19
9.1.51
ACTU_SDK
samsung K9g8g08uom - PCB0
ilk bir kac sayfayı (1 nolu msj - 60 nolu msj arası mesela) dikkatlice okumanı tavsiye ederim...
Aynı sorudan ve cevabından cok sayıda bulabilirsin...
Ayrıca onemli konular icerisinde 9.X.XX lerle ilgili bir baslık daha var ki bu da bu FW'lerin nasıl yedek alınıp yuklenildigi uzerine... Onu da incelemeni öneririm...
tarik0211 15-09-2007, 14:48 mrb benim önceki mesajımı okumuşsunuzdur. ben phonex arkadaşın dediği gibi yüklemeyi yaptım fakat mp4 ekranı hala beyaz renkte. çalışmıyor yani ne yapmam gerek..
tarik0211 15-09-2007, 16:25 mrb ben makinayı yüklüyorum . yükleme bittikten sonra bilgisayarda çıkan donanım işareti kayboluyor. makinayı açtığımda da beyaz bir ekran var . başka hiç bir şey yok ne yapmam gerek ???
huseyindayi 15-09-2007, 19:06 arkadaşlar,,bende praktika dmmc4 multimedya player var..ekranı kırık..bu ekranı yaptırabilmem için hangi cihazların ekranı uyumludur bilen var mı?:(yada kırık ekranı nerde tamir ettirebiliriz..?:(
phoenix99 15-09-2007, 23:03 mrb ben makinayı yüklüyorum . yükleme bittikten sonra bilgisayarda çıkan donanım işareti kayboluyor. makinayı açtığımda da beyaz bir ekran var . başka hiç bir şey yok ne yapmam gerek ???
Oncelikle aynı icerikli mesajları arka arkaya yazmayın lutfen. Sag alttaki DUZENLE butonunu kullanabilirsiniz.
Sizin versiyonunu 9.X.XX li. Bu konunun sayfaları icerisinde biraz daha gezinmenizi tavsiye ederim. 9 versiyonlu FW lerde problem oldugunu atlamıssınız heralde. Bır onceki Msj da da yazmıstım ama sanırım onu da es gecmissiniz...
Onemli konular icinde S1CLONE la ilgili baska bir konu baslıgı var lutfen orayı okuyun...
rock chipli navigatör marka mp4 aldım ekran açılmıyor buna ne yazılım atılır neler yapılır yardım lütfen..rt 2606a işlemcili 1 gb flashlı önce flaştaki sistem dump ının yedegini almak istiyorum sonra uygun yazılımı atmak ve en sonda update yapmak bunların ayrıntılı açıklamasını rica ediyorum..elimde 2 tane var biri bozuk olan digeri sıfır vitrinde..ne olur yardım allah rızası için
selamlar
s1mp3player
wilson Co. Ltd. version 9.0.51
2006/12/28
act2097_s75
2006/09/06
cihaz arıza yaptı fakat hiçbir sitede bulamadım firmware
nereden bulabilirim bilen var mı
tarik0211 17-09-2007, 16:02 mrb arkadaşlar. öncelikle hepinize tşk. bayağı bilgi edindim yazdıklarınızdan . ama benim mp4 sorunuyla karşılaşmadım. arkadaşlar ben 1 nolu mesajda yazdığı gibi yaptım. fakat bilgisayarda ekranın sağ alt köşesinde donanım işareti çıkıyor. fakat bilgisayarda görünmüyor.(yani usb içine giriş olmuyor) 9.1.51 buldum yükleme yaptım resetlemeden sonra yükleme bittiğinde birden sağ alt köşesindeki donanım işareti kayboldu. mp4 açıldığında ise sadece beyaz bir ışık çıkıyor. ya be biçim bir durum bu!!!mp4 özellikler..
2'' ekran. 8 gb.
2006/01/19 - 9.1.51 2007/01/12 ACTU_SDK Wilson co. ltd.
Samsung 716 K9g8g08u0m - PCB0
ACU7503 - G2079ca#c20
yardımcı olursanız sevinirim...
garry688 17-09-2007, 20:24 Selam dostlar
Selam ve sevgiler
Selam,
O cihaz Piranha_explorer olacak sanırım - onunla birlikte verilen cd de yükleme programı ve firmware olacak. Bulamıyorsanız bende var ama 28 MB civarında - nereye ve nasıl yüklerim bilmem.
tarik0211 18-09-2007, 11:27 mesajım okunmadı galiba.
gaziahmet 19-09-2007, 00:47 mesajım okunmadı galiba.
Aynı guruptan doğru yazılım yani 9.X.XX li firmware bulmalısın doğru yazılım bulmakta bu cihazlarda bir hayli zor.
tarik0211 19-09-2007, 09:13 buldum 9.1.51. yükledim. ama ekranda beyaz ışık ve bilgisayrda tanımıyor.
doni1905 22-09-2007, 03:08 mrb bende trand mp4-022 var kulaklık takılıyken mp3 de dışarı ses veriyor hapörlörden ama radyoda vermiyor yardımcı olursanız sevinirim syntaxerrors@hotmail.de
selamlar
bende de sony mp4 player var 1gb.bozuldu ve tamırcıye goturdum.oradakı eleman yazılımın sılındıgını ve yenıden yuklemem gerektıgını soledı.
ve su ıkı bılgıyı verdı..
ATJ 2085
Samsung 552
bunların ne oldugunu bılmedıgım ıcın bırı yardımcı olursa sevınırım
mp4 acılıyo kum saatı cıkıyo ve hemen kapanıyo
http://www.mympxplayer.org/actions-9xx-firwmare-dc37.html
cihazin icin 9.XX.XX yazilimi bulman gerekiyor. Onemli konular icinde baska bir arkadasimizin acmis oldugu baslik icinde de bilgiler bulabilirsin. S1CLONE...
Yukarıda linkini vermis oldugum siteden bulabilirsin eger linki goremiyorsan ucretsiz uye olup gerekli aramalari yapabilirsin...
Arkadaşım onlarca deneme yanılma yapmama ramen birtürlü gerçek yazılımını yükleyemedim bazılarında hiç görmüyor bazı yazılımlarda sadece kum saati çıkıyor bazılarında mavi ekran bazılarında ise sadece usb bellek olarak görüyor mavi ekran ve kum saati olunca pc tanımıyor biryerde hata yapıyoruz veya gerçek fw yazılımını bulamıyoruz acaba içindeki chip arızalanmış olabilirmi
saygılarımla
üstat selamınaleyküm elimde kv3400d 84 ekran sorun horizantın transistörü beş dakika çalışıp yakıyor C leri degiştim düzelmedi yardımcı olursan sevinirim
phoenix99 24-09-2007, 23:09 ATJ 2085 Samsung 552
mp4 acılıyo kum saatı cıkıyo ve hemen kapanıyo
Bu kodlarla 1 nolu mesajdaki siteler icinde arama yaparsan gerekli FW lere ulasabilirsin.
Bu FW leri yine aynı msj daki adimlari izleyerek cihazina uygulayabilirsin.
phoenix99 24-09-2007, 23:11 Arkadaşım onlarca deneme yanılma yapmama ramen birtürlü gerçek yazılımını yükleyemedim bazılarında hiç görmüyor bazı yazılımlarda sadece kum saati çıkıyor bazılarında mavi ekran bazılarında ise sadece usb bellek olarak görüyor mavi ekran ve kum saati olunca pc tanımıyor biryerde hata yapıyoruz veya gerçek fw yazılımını bulamıyoruz acaba içindeki chip arızalanmış olabilirmi
saygılarımla
sanırım msj ları iyi okumadınız ve diger konu baslıgına da hic bakmadınız.
9.x.xx lerde problem var. Bır cok kez yazıldı buraya. Yedegi alınamiyor alınsa bile kopyalanması tasınması cok problem. Biraz daha dikkat lutfen...
ustam herkese selamlar.bende 3 cihaz var.iki tanesi sony mp 4 mp 5 lt-88 olan açma tuşuna basınca sadece yeşil ışık yanıp sönüyor. pc baglıyorum tık yok bir tane küçük model sony var açınca kupa çıkıyor pc baglayınca
yeni donanım bulundu usb device yazıyor buradaki yazılanları okudum uygulamaya çalışıyorum olmuyor içini söküp cift ile denilenleride yaptım yine aynı .lütfen yardım.
enterasan benim sorua kimse cevab veremedi.
phoenix99 08-10-2007, 09:51 ustam herkese selamlar.bende 3 cihaz var.iki tanesi sony mp 4 mp 5 lt-88 olan açma tuşuna basınca sadece yeşil ışık yanıp sönüyor. pc baglıyorum tık yok bir tane küçük model sony var açınca kupa çıkıyor pc baglayınca
yeni donanım bulundu usb device yazıyor buradaki yazılanları okudum uygulamaya çalışıyorum olmuyor içini söküp cift ile denilenleride yaptım yine aynı .lütfen yardım.
enterasan benim sorua kimse cevab veremedi.
Cunku sordugunuz soru enteresan degil. Bır cok arkadasın bır cok kez sordugu soru. Yazılımınız dogru degil. 9.X.XX ise zaten hic girismeyin simdilik... (Nedenleri gecmis saydalarda mevcut)
taksici1000 08-10-2007, 23:33 birde bunu deneyinhttp://www.stud.uni-karlsruhe.de/~uwa8/s1mp3/download/s1clone_v12.zip
slm arkadaşlar dediğiniz herşeyi yaptım ama sizin verdiğiniz yükleme programları bendeki cihazı görmedi bende yazılımı küçük olan flash bellege attım yani 2 tane flash bellek görüyor pc bir 20 mb diğeri 1 gb alet çalıştı herşey normal ama hiç bir şey yapmıyor ne kamerası çalışıyor ne mp çalıyor nede radyosu sadece menü geldi menüdeki simgelere tıklıyorum ama hiç bir faaliyet yok bendeki alet apple ipot a benziyor siyah arkasında kamera var ve baya kaliteli bir ekranı var yardımcı olursanız sevinirim saygılar...
güneyliminik 09-10-2007, 23:56 Selam,
O cihaz Piranha_explorer olacak sanırım - onunla birlikte verilen cd de yükleme programı ve firmware olacak. Bulamıyorsanız bende var ama 28 MB civarında - nereye ve nasıl yüklerim bilmem.
Sevgili dostum
İlgine teşekür ederim.Cd bende de var ama ne yazıkki yükleme yapamıyorum.Sadece USB depolama aygıtı olarak görünüyor.yazılımı yükleyemiyorum.MP3 player Utilities 1,28 update Tool proğramı ile yüklemeyi deniyorum
"Removable disk is busy,please run program after waiting a moment" şeklinde mesaj alıyorum.ekran mavi.Yardımcı olursanız sevinirim.Bu arada Güncel yazılımını bulamadım.
ATJ 2085 P
Samsung 60
gibi bilgilerle acaba hangi yazılımı yüklemem gerek
Selam ve sevgiler
merhaba
kaçak üzerinde iPod yazan bir mp4 player aldım
formatladım normal herşey 1 gb
ancak video oynatmıyor dosya bulunamadı diyor
AMV formatına çevirdim yine kabul etmiyor
versiyonu
act2097_s72_1
2006/04/25
9,0,50
2006/10/30
ne yapmam gerek
merhaba
kaçak üzerinde iPod yazan bir mp4 player aldım
formatladım normal herşey 1 gb
ancak video oynatmıyor dosya bulunamadı diyor
AMV formatına çevirdim yine kabul etmiyor
versiyonu
act2097_s72_1
2006/04/25
9,0,50
2006/10/30
ne yapmam gerek
arkadaşlar bi baksanız önemli ben anlamadım
bi soru daha mp4 e reset attım 1. başlıktaki yazanı yaptım yapmak zorunda kaldım
ancak adfuupdate yi kabul etmiyor ne yapmam lazım bi yardım please
Cunku sordugunuz soru enteresan degil. Bır cok arkadasın bır cok kez sordugu soru. Yazılımınız dogru degil. 9.X.XX ise zaten hic girismeyin simdilik... (Nedenleri gecmis saydalarda mevcut)
Cevap için teşekkürler.
phoenix99 10-10-2007, 21:37 bi soru daha mp4 e reset attım 1. başlıktaki yazanı yaptım yapmak zorunda kaldım
ancak adfuupdate yi kabul etmiyor ne yapmam lazım bi yardım please
Foruma hosgeldiniz. Yeni mesaj yazmak yerine mesajlarınızda duzenleme yapablirsiniz. Video larınız mp4 formatında olmalıydı ama sanırım resetten sonra bu da ise yaramaz. Adfuupdate i kabul etmeyen bir cok sistem var. Size onerim diger arkadaslar gibi bu konu baslıgı altında biraz gezinmeniz.
Ben de aynı seyleri tekrarlar oldum maalesef ama aynı mesajı defalarca yazmak da hic hos olmuyor. Biz emek verip birseyler yapmaya calisiyorsak siz de bir zahmet sayfalarda geziniverin. Her iki sorunuzun da cevabı vardı eger bakmıs olsaydınız reset atmak zorunda kalmazdınız...
Hepsine bakın demiyorum sıkıcı olabilir, en azından arama yapın...
arkadaşlar önceki soruma cevap vermediniz bari şunu sorayım. yazılım buldum ama bulana kadar canım çıktı resmen. bir sürü yazılım denedim sonunda bi tanesini tuturdum. bendeki ipotun chipi anyka diye birşey ama her şey ters çalışıyor. kamera ters çekim yapıyor ve tuşların yeri doğru değil. bunlar için bir bootlouder varmı yoksa benim gibi kopyalayıp yapıştıracazmı. yardımcı olursanız sevinirim. saygılar....
Foruma hosgeldiniz. Yeni mesaj yazmak yerine mesajlarınızda duzenleme yapablirsiniz. Video larınız mp4 formatında olmalıydı ama sanırım resetten sonra bu da ise yaramaz. Adfuupdate i kabul etmeyen bir cok sistem var. Size onerim diger arkadaslar gibi bu konu baslıgı altında biraz gezinmeniz.
Ben de aynı seyleri tekrarlar oldum maalesef ama aynı mesajı defalarca yazmak da hic hos olmuyor. Biz emek verip birseyler yapmaya calisiyorsak siz de bir zahmet sayfalarda geziniverin. Her iki sorunuzun da cevabı vardı eger bakmıs olsaydınız reset atmak zorunda kalmazdınız...
Hepsine bakın demiyorum sıkıcı olabilir, en azından arama yapın...
biliyorumda benim tek sorunum adfuyu kabul etmemesi bu kadar yazının yerine tek ricam şu sayfa yada bana şunu yapman gerekiyor ve ya şu no lu mesajda var diye bir yazıydı. siz diyorsunuz ki ben incelemedim ama inceledim fakat bulamadım
tek sorun reset attıktan sonra adfu olarak görmüyor yükleyeceğim yazılımı USB device diyor
ve ben nasıl yapacağımı bilmiyorum
ve USB device yide indirdim yükleyeceğim zaman donanımla yazılım uyuşmuyor diyor ayrıca adfu yu da denedim oda aynı
maDnuTGoAT 12-10-2007, 02:02 slm,
ben 1gb fake sony mp4 kullanıorm fakat firmware i konusunda her hangi bir bilgim yok cihaz acılmıyor sadece mavi ekran var.. sürücü özelliklerinde yazılan tarihe ve sürüme göre arastırmayı denedim ama olumsuz...:crashs:
sürücü özellikleri bunlardır;
i44.photobucket.com/albums/f44/maDnuTGoAT/adsz.jpg
bu da playerımın acılamıyan hali=F;
i44.photobucket.com/albums/f44/maDnuTGoAT/SnapCap.jpg
yha lutfen yardımcı olurmusunuz hangi firmware le uyumlu oldugu hakkında:help1:
phoenix99 15-10-2007, 13:01 slm,
ben 1gb fake sony mp4 kullanıorm fakat firmware i konusunda her hangi bir bilgim yok cihaz acılmıyor sadece mavi ekran var.. sürücü özelliklerinde yazılan tarihe ve sürüme göre arastırmayı denedim ama olumsuz...:crashs: sürücü özellikleri bunlardır;
Cihazınızın icini acarak islemci seri nosunu ogrenin ve ona gore arama yaptırın...
murat05e 15-10-2007, 16:17 mrb
ATJ2091N chipli
hynix HY27UT088G2M 8 GB
MP3/MP4 çalar için uygun firmware bulamıyorum şu an mp3/mp4 çalarda sadece mavi ekran var hiç bir işlem yapmıyor.Nasıl bulabilirim.
tşk.
:help1::help1::help1:resimde olan mp4 ün aynısından var
ben bunu bilgisayara bağladıktan sonra biçimlendirdim
açtıktan sonra kumsaati çıkmaya başladı
sonra ben mp4 ün versiyon güncelleme yerinden güncelledim
ama açınca mavi ekran çıktı daha sonrasında bilgisayarda usb device bulundu dedi
ama ben tanıtamadım mp4 ün versiyonu
LS101V12 CM60022 2007/01/13 ACT-V9.0.50 dediğin gibi yaptım bilgisayara tanıtamadım yardımcı olursan sevinirim :help1: samsung 719 k9lag08u0m pcb0 chip in üstünde yazıyor bunlar
AgathodaimoN 16-10-2007, 17:29 mympxplayer.org/ album_pic.php?pic_id=128
Fake ipod nano 1.8" ekran 1gb (Dışarı ses verenlerden)
MP-793CV1-STL MAIN 2005.12.8
SAMSUNG 625
K9F4G08U0A
ATJ2085W
F5134A8 55N
neredeyse 200 tane firmware denedim ama bi türlü olmadı. tek derdim uygun firmware bulamamak bunun dışında herhangi bi problem yok her şeye müdahale edebiliyorum ama bi türlü uygun firmware bulamadım bazısını yüklüyorum tamamen gidiyo bazısını yüklüyorum mavi ekran geliyo şu andada mavi ekranda verilen sitelerdeki bütün firmleri denedim nerdeyse ama bi türlü sonuca ulaşamadım bi problemde cihaz 1gb olduğu halde 475 mb göstermesi bunun içinde **** olaylarını denedim düzelmedi. phoenix99 bi yardım edersen uygun firmware i bulmam için çok sevinirim kafayı yemek üzereyim bi sürü işim gücüm arasında bu dandik aleti kurtarmak için neredeyse abartmıyorum 50 saatten fazla zaman harcadım ama bi türlü geri getiremedim.
Merhalar arkadaşlar benimde başım MP4 Playerimle dertte. yeni yazılımını yüklemek istiyorum ancak yeni yazılımının hangisi olduğunu bir türlü bulamadım.Üzerinde Sony yazıyor ama özellikleri şöyle
Rockchip
RK2606A
B614462
Samsung 701
K9G8G08U0M
PCB0
GP 0648A
GP6LC1m164UG-7
system bilgisindende
ver:00.00.0002
date:2007.01.03
flash memory :0 /983 mB yazıyor ancak 512 MB olarak görünüyor.
Ben hangi yazılımı yüklemeliyim.
Arkadaşlar merhaba. Sabahtan beri dolanıyorum. Birşeyler deniyorum. Halen yapamadım.
Bi sony mp3 player var. 512 mb. Sanırım modeli NS-11 diye geçiyor. Resim ekleyemedim. Müzik dinlerken "Dosya hatası" verip duruyordu. Format attım. Önce 256 ya sonra da 49 mb a düştü. Update etmeyi denedim dosya adı "Glacier_9.1.51.bin" idi. "Unknown Flash Error" verdi. Başka birtane daha denedim. Bu sefer hiç açılmadı. "phoenix99" ustanın konu başında anlattığı cihazı açıp chip i okuyup resetlemesini yaptım. Şimdi aygıt yöneticisinde "usb 2.0 (hs) adfu device" olarak var ama başka birşey yapamıyorum. Programlar cihazı görmüyor sanırım.
Düzenleme :
Şimdi 40 Mb görüyor. Çalışıyor bu şekilde. Ama yeni yazılım atamıyorum. Cihazı sıfırlayıp adfu olarak da gördüremiyorum.
speedyboys 17-10-2007, 12:53 emresk arkadışımızla aynı sorun
aga dediğin herşeyi yaptım.
önce ayklara bastım
sonra bilgisyardan donanım yükledim
sonra versiyonu buldum
sonra versiyonu yüklemek için programı çalıştırdım program aygıtı görmüyor
aygıt yöneticisinde görünüyor fakat program aygıtı görmüyor görmediği içinde versiyon yükleyemiyorum ve ekrandada sürekli kum saati işareti var.valla neden böle oldu anlayamdaım lütfen yardımcı olun:help1::help1::help1::help1::help1::help1::hel p1::help1:
meraba arkadaşlar, IVO A77 mp4 bozuldu. Sadece Mp3 de pil dolma ekranı gözüküyor. Format ve yazılım ve hiçbir programlarını kabul etmiyor. Phonex arkadaşın yazısını sonuna kadar okuyarak tatbik ettim. Sıfırladım. MP3 ü bilgisayar tanıyor. Yeni donanım bulundu mesajını aldım. Fakat hiçbir Tool programına giremiyorum. sÜREKLİ Windows - Geçikmeli Yazma Başarısız mesajı alıyorum.
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Teşekkürler
kadirlili 18-10-2007, 20:35 arkadaşlar sony mp4 aldım 1 gb benim sorunum mp4 playera attıgım dosyalar(müzik,klip.resim vb) herhengi birinin kendi içinde çogalıyor dolayısıyla açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim
yasar.elektro 19-10-2007, 11:59 merhabalar. bu adfu donanım olayı çubuk mp3 playerler içinde geçerlimi? Ben bir türlü adfu olarak gördüremedim bilgisayara. sadece "yeni donanım bulundu , usb device " olrak görüyor. chipin hangi ayaklarını kısa devre edceğimi tam olarak anlatabilirmisiniz? birde bu işlemi yapmadan önce mi usb girişine takacağız yoksa yaptıktan sonramı takacağız cihazı? yardım ederseniz sevinirim.
Merhalar arkadaşlar benimde başım MP4 Playerimle dertte. yeni yazılımını yüklemek istiyorum ancak yeni yazılımının hangisi olduğunu bir türlü bulamadım.Üzerinde Sony yazıyor ama özellikleri şöyle
Rockchip
RK2606A
B614462
Samsung 701
K9G8G08U0M
PCB0
GP 0648A
GP6LC1m164UG-7
system bilgisindende
Benhangi yazılımı yüklemeliyim.
arkadaşlar ben uygun yazılım bulamıyorum yanlış yazılım yükledim. menu ve volume tuşları görev görmüyor. lütfen bu cihazın yazılımını bulabilen varsa benim mailime gönderiverirse iyi olur.
phoenix99 20-10-2007, 01:12 mrb
ATJ2091N chipli
hynix HY27UT088G2M 8 GB
MP3/MP4 çalar için uygun firmware bulamıyorum şu an mp3/mp4 çalarda sadece mavi ekran var hiç bir işlem yapmıyor.Nasıl bulabilirim.
tşk.
:help1::help1::help1:resimde olan mp4 ün aynısından var
ben bunu bilgisayara bağladıktan sonra biçimlendirdim
açtıktan sonra kumsaati çıkmaya başladı
sonra ben mp4 ün versiyon güncelleme yerinden güncelledim
ama açınca mavi ekran çıktı daha sonrasında bilgisayarda usb device bulundu dedi
ama ben tanıtamadım mp4 ün versiyonu
LS101V12 CM60022 2007/01/13 ACT-V9.0.50 dediğin gibi yaptım bilgisayara tanıtamadım yardımcı olursan sevinirim :help1: samsung 719 k9lag08u0m pcb0 chip in üstünde yazıyor bunlar
mympxplayer.org/ album_pic.php?pic_id=128
Fake ipod nano 1.8" ekran 1gb (Dışarı ses verenlerden)
MP-793CV1-STL MAIN 2005.12.8
SAMSUNG 625
K9F4G08U0A
ATJ2085W
F5134A8 55N
neredeyse 200 tane firmware denedim ama bi türlü olmadı. tek derdim uygun firmware bulamamak bunun dışında herhangi bi problem yok her şeye müdahale edebiliyorum ama bi türlü uygun firmware bulamadım bazısını yüklüyorum tamamen gidiyo bazısını yüklüyorum mavi ekran geliyo şu andada mavi ekranda verilen sitelerdeki bütün firmleri denedim nerdeyse ama bi türlü sonuca ulaşamadım bi problemde cihaz 1gb olduğu halde 475 mb göstermesi bunun içinde **** olaylarını denedim düzelmedi. phoenix99 bi yardım edersen uygun firmware i bulmam için çok sevinirim kafayı yemek üzereyim bi sürü işim gücüm arasında bu dandik aleti kurtarmak için neredeyse abartmıyorum 50 saatten fazla zaman harcadım ama bi türlü geri getiremedim.
Rockchip
RK2606A
B614462
Samsung 701
K9G8G08U0M
PCB0
GP 0648A
GP6LC1m164UG-7
system bilgisindende
Ben hangi yazılımı yüklemeliyim.
emresk arkadışımızla aynı sorun
aga dediğin herşeyi yaptım.
önce ayklara bastım
sonra bilgisyardan donanım yükledim
sonra versiyonu buldum
sonra versiyonu yüklemek için programı çalıştırdım program aygıtı görmüyor
aygıt yöneticisinde görünüyor fakat program aygıtı görmüyor görmediği içinde versiyon yükleyemiyorum ve ekrandada sürekli kum saati işareti var.valla neden böle oldu anlayamdaım lütfen yardımcı olun:help1::help1::help1::help1::help1::help1::hel p1:
Sordugunuz seyler defalarca ama defalarca cevaplandı. Lutfen arama yapıp bulunan sayfaları okuyun. Onemli konular icindeki s1clone programi ile ilgili konuyu da inceleyin.
Hala "nereden FW bulabilirim, bize FW bul, kum saati var ne yapmalıyım" diyen arkadaslar var sadece 1. mesajın basına bakmanız yeterli. Diger sayfalarda cevap var demiyorum cunku okumadıgınızı biliyorum. Okuduysanız da eksik okumussunuz demektir.
FW bulamayan arkadaslar :
SAMSUN XXX veya ATJXXXX lere ait FW aratmalısınız.
maDnuTGoAT 20-10-2007, 06:59 abi slm tekrar
cihazın icini ac fln demistin cihazın icin de ki yazan no lar bunlar abi..=[
SAMSUNG 643
K9G8G08U0M
ATJ2091H
FA007FA 1AK
30 sayfa okudum fakat cihazımla ilgili butun bilgiler tam uyusmuyor abi yha..
mesela K9G8G08U0M uyussa bile SAMSUNG 643 uyusmuyor fln...
mympxplayer.com da arattım ama uygun firmware i bulamadım bi kac tane buldum yuklemeyi denedim senin anlattıklarına gore bi tanesi olmadı bi tanesin de invalid fln bisi dedi bi tanesinde de pc sapıtıo mavi ekran cıkıo bi riskten kurtarıldınız fln die..
abi bi yardımcı olsan diorm yha burdakilerin olayı firmware ile ilgili oldugunu biliosun uyumadım butun gece buraya kadar okudum arastırdım ve cozum bulamıorm olaydan anlamadıgım icin firmware i bulsam gerisi zatn benm icin de kolay ama bulamıorm.. pofff
:crashs:
maDnuTGoAT 20-10-2007, 07:12 hatta burda bile buldum playerımın fotosunu ;
mympxplayer.org/here-asp143.html
ama ne bicim bishese resmini yuklemeyi akıl eden insan sekli firmware ile ilgili herhangi bir bilgi eklememis ama oraya da yazdım zatn email i mi belki msnden yollar fln die
abi gözünü seviyim bi yardımcı ol yha
simdi bi tane daha buldum ona da "FLASH IS NO RESPONDING" dio:crashs:
yasar.elektro 20-10-2007, 09:21 merhaba. adfu donanım olarak gördürme sadece mp4 playerler içinmi, çubuk mp3 playerlere bu işlem uygulanabilirmi? lütfen yardım edin. SAMSUNG K9G8G10UOM İŞLEMCİ ATJ2091 playerin boardında jyt031 yazıyor. defalarca denedim ama olmuyor. sadece yeni donanım bulundu diyor. adfu donanım olarak görmüyor bilgisayar. playerin ekranında kum saati var altında starting yazıyor. cihaz hiç açılmıyor.:help1:
murat05e 20-10-2007, 22:11 mrb
ATJ2091N chipli
hynix HY27UT088G2M 8 GB mp3/mp4
PHOENİX99 Arkadaşımızın mesajlarının çoğunu okudum güzel ve doyurucu bilgiler var ancak nette saatlarce aramama rağmen benim cihazı çalıştıracak firmware bulamadım. Sanırım bu cihazın versiyonu yeni. Belki ilerleyen günlerde piyasaya çıkar.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
nitemmetin 21-10-2007, 22:19 Arkadaşlar ben çin malı 2gb mp3 aldım ilk aldığımda içindeki müzik ve video yu izledim format attıp müzik ve movie attım müzikleri dinleyebiliyorum . ançak içine movie attığım halde empty disk diyor aynı şeyi fotoraflardada yapıyor bilgisayara bağladığımda hepsi görünüyor ne yapmalıyım.
scorpioman 22-10-2007, 21:10 ... Üstat formundaki sony mp4 lerin firmware yükleme ile ilgili vermiş olduğunuz bilgileri okudum ... (Biraz geç oldu gerçi) ... MP4 ün bana geldiğinde bir şarkıyı 10 sn.çaldıktan sonra diğer şarkıya atlama sorunu vardı ...
Netten biraz araştırma yaptım Cihazın kendi versiyonunu bulamadım (Cihazın versiyonu 9.1.51) bende Glacier_9.0.48 bu versiyonu yükledim bu yüklemeyi yaptıktan sonra cihaz açmadı ... Biraz sonra cihazın kendi versiyonunu buldum onu yükledim ama nafile cihazı disk sürücü (F) olarak görüyor ama ne ekran ışığı yanıyor nede görüntü geliyordu ekrana ... Bende sitedeki tüm flashları tektek denemeye başladım ... Artık disk sürücü olarakta görmüyor sadece usb 2.0 modda cihazı görebiliyor pc bu seferde recovery yapmamı istiyor ... Bu kısımda artık tıkandım ... yardımınıza ihtiyacım var .. Cihazın firmware ve bord versiyonlarını aşağıda belirttim ... bana uygun yazılımı bulmam konusunda yarımcı olursanız sevinirim ...
Firmware version :
2007/02/14
9.1.51
AK1020_S75
2007/01/20
Bord Versiyon
LW MP2013_2.0TFT_V2.0
2007-03-05
Yardımlarınıza çok ihtiyacım var ... Şimdiden teşekkürler ...
phoenix99 arkadaşım sana cevabın için teşekkür ederim ancak ben mympxplayer sitesine de yazdım ancak bir türlü orjinal yazılım bulamadım. bulduğum hiç bir yazılım cihazıma tam olarak uymadı. Bu özelliklerde cihazı olan arkadaşlardan rica ediyorum. lütfen firmwarelerinin yedek alarak salayhan@mynet.com adresine gönderebilirlermi. ben okadar aradım ancak yazılım bulamadım. CD sindende düzgün bir yazılım yok. yardımcı olacak arkadaşlar inşallah çıkar.
Sordugunuz seyler defalarca ama defalarca cevaplandı. Lutfen arama yapıp bulunan sayfaları okuyun. Onemli konular icindeki s1clone programi ile ilgili konuyu da inceleyin.
Hala "nereden FW bulabilirim, bize FW bul, kum saati var ne yapmalıyım" diyen arkadaslar var sadece 1. mesajın basına bakmanız yeterli. Diger sayfalarda cevap var demiyorum cunku okumadıgınızı biliyorum. Okuduysanız da eksik okumussunuz demektir.
FW bulamayan arkadaslar :
SAMSUN XXX veya ATJXXXX lere ait FW aratmalısınız.
Ustalar cihazı sıfırladım. "update_prog_v1.45" dosyasını indirdim. ama şuanda usb device olarak görüyor. Bunu nasıl adfu yapabilirim? ilk mesajdaki gibi denedim olmuyor...
yasar.elektro 25-10-2007, 10:59 Ustalar cihazı sıfırladım. "update_prog_v1.45" dosyasını indirdim. ama şuanda usb device olarak görüyor. Bunu nasıl adfu yapabilirim? ilk mesajdaki gibi denedim olmuyor...
usb device' e sağ tıkla > özellikler> sürücü ayrıntıları> donanım kimliği buradaki bilgiyi "adfuupdate.inf" dosyasının içine eklersen veya dosyanın içinde değişiklik yaparsan pc cihazı tanıyabilir.(ben bu şekilde yaptım tanıdı). dosyanın içinde buna benzer bir bilgi vardır.(%USB\VID_10D6&PID_ff61.DeviceDesc%=MDisk.install,USB\VID_10D6&PID_ff61). sen bunu usb device'in sürücü ayrıntılarındaki donanım kimliğindeki bilgi ile değiştirmen lazım. adfupdate.inf dosyası c/program files/mp3 utilitys/rdiskupdate/driver klasörünün içinde olamsı lazım. ama bu dosyayı kopyalayıp başka biryere mesela belgelerim'e yapıştırıp gereklei düzenlemeyi burada yaparsan adfuupdate.inf dosyasının orijinal halini korumuş olursun. ha birde usb device' e yeni sürücü yüklerken değişiklik yaptığın dosyayı göstermen lazım. bundan sonra pc yaptığın değişiklikteki isimle tanıyacaktır. bu şekilde utility programı player ile bağlantı kurar. ondan sonra doğru fw bulmaya kalıyor iş. haydi kolay gelsin...
yasar.elektro 25-10-2007, 11:21 ustam bende çin malı mp3 player(mp4 değil sadece mp3) üzerinde marka yok. 7renkli ekran .txt dosyalarını okuyabilen telbook programı olan bir mp3 bu. atj2091n işlemci ve samsung k9g8g08uom 1gb flashı var . boardda sadece jyt031 diye bir numara yazıyor. ben buna yanlış fw yükledim ve yüklemeden önce versiyon no sunu yazmadım(ne büyük bi salaklık değilmi) yüklediğim dosya ise s1fwx extractor ile çıkardığım dump.bin meğerse içi boş bi dosya imiş. sonradan anladım. bucihaz bundan sonra hiç açılmadı. ekranda kum saati çıkıyordu. denemelerden sonra sadece 9.1.51 versiyonu yükleyebildim. bu da mp4 ler için bir versiyon. pc sadece usb disk olarak görüyor. veri yükleyebiliyorum. ama cihaz hiç açılmıyor. sorum şu 9.1.51 versiyonlu fw nin sadece mp3 playerler için olanını bulabilirmiyim. veya atj2091n işlemciye uyacak fw hangisidir?(araştırmalarıma göre atj2091n işlemcilere 9.x.xx versiyonları uyuyor. benimkide öyle oldu.) sizden fw istemiyorum sadece fikir verin yeterli. yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.
phoenix99 25-10-2007, 16:50 sanırım msj ları iyi okumadınız ve diger konu baslıgına da hic bakmadınız.
9.x.xx lerde problem var. Bır cok kez yazıldı buraya. Yedegi alınamiyor alınsa bile kopyalanması tasınması cok problem...
...fw nin sadece mp3 playerler için olanını bulabilirmiyim. veya atj2091n işlemciye uyacak fw hangisidir?(araştırmalarıma göre atj2091n işlemcilere 9.x.xx versiyonları uyuyor. benimkide öyle oldu.) sizden fw istemiyorum sadece fikir verin yeterli. yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.
......
centilmen24 27-10-2007, 00:41 mrb;
1gb fake sony mp3 üm var ve şarjı çok az gidiyor acaba sebep ne olabilir, şarkı geçişlerinde cızırtılar geliyor belki ondandır, ''9.1.51'' yazılım yüklü.Birde aynı cihaza ''V3.XX.XX '' yazılımı yüklesem sorun olurmu acaba çünkü 9.xxx li olanlar sorunlu oluyor galiba formu takip ettimde
Son birşey daha acaba cihaz şarjlı pil takılması halinde usb den şarj olunur mu? şimdiden teşekkürler...
centilmen24 28-10-2007, 12:34 kimseden cevap gelmeyine şu ''V3.XXX'' li bir yazılım yüklemek zorunda kaldım çünkü 1gb fake sony mp3 e yeni pil 20dk dayanabiliyodu anacak yazılımı yükledikten sonramp3 ü MP3 Player Upgrade Tool programına birtürlü tanıtamadım ''yeni donanım bulundu'' diyor ama ''AdfuUpdate'' driverini göstermeme rağmen hiçbir şekide tanımyor ''Device not detetced'' ekranı çıkıyor tüm formu baştan aşağı okudum tüm yolları denedim hatta pc ye format bile attım yine yok....şimdi nasıl yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum :((
centilmen24 28-10-2007, 23:47 Evet arkadaşlar sonunda tele driver bulmayı başardım ama şimdide tıpkı ''yasar.elektro'' arkadaşın yaşadığı sorunu yaşıyorum 1gb mp3 ü sadece usb disk olarak çalışıyor yazılım yüklemeden önce yazılım versiyonunu almıştım ''9.1.51'' ama yasar.elektro' arkadaşımızında dediği gibi tüm internet dünyasını aradım taradım bunun mp3 için olanı yok mp4 için olanı var
Ama ben yazılım atmadan önce ''s1clone'' ile mp3 ün beckup ını almıştım tekrar tekrar yüklememe rağmen ''error'' hatatsı veriyor şimdi mp3 için olan yazılımın orjinalini (9.1.51) nasıl bulurum acaba :( onu düşünüyorum
yasar.elektro 29-10-2007, 10:40 Evet arkadaşlar sonunda tele driver bulmayı başardım ama şimdide tıpkı ''yasar.elektro'' arkadaşın yaşadığı sorunu yaşıyorum 1gb mp3 ü sadece usb disk olarak çalışıyor yazılım yüklemeden önce yazılım versiyonunu almıştım ''9.1.51'' ama yasar.elektro' arkadaşımızında dediği gibi tüm internet dünyasını aradım taradım bunun mp3 için olanı yok mp4 için olanı var
Ama ben yazılım atmadan önce ''s1clone'' ile mp3 ün beckup ını almıştım tekrar tekrar yüklememe rağmen ''error'' hatatsı veriyor şimdi mp3 için olan yazılımın orjinalini (9.1.51) nasıl bulurum acaba :( onu düşünüyorum
kardeş keşke fw denemesi yapmasaydın. forumdada okuduğun gibi 9.x.xx fw leri sorunlu. kopyalanması yüklenmesi hep problem.ben yaptım pişman oldum. senin cihazın şarjı az gitmesi belki pilden olabilirdi. başka bir pil mesela alkalin pillerden kullanabilirdin. neyse artık ona yapılacak bişey yok. sen birde istersen playerin içini açıp işlemci ismine bir bak. ona göre fw araştır. belkli bir çözüme ulaşabilirsin. kolay gelsin
centilmen24 29-10-2007, 18:44 ''yasar.elektro'' dostum kaç tane yeni pil almdım üstelik kaliteli piller yinede 20-30 dk da işini bitiriyodu kaldı ki müzik dinlerken sürekli bir cızırtı geliyodu artık bende kafayı o cızırtıya takmıştım müziği değil cızırtıyı dinliyodum :) sonunda bu böyle gitmez dedim yazılım atmaya karar verdim :(
Format atmadan önce cihazın yazılım versiyonu aynen şöyleydi :
Device name :S1 Mp3 Player
Productor. Wilson Co. Ltd.
Version :9.1.51
aquaturk 29-10-2007, 21:36 Sahte sony ns-11 mp3 player var yazılanmları denedim forumda yok reset yaptım ancak yükleme yapılmıyor ekransa stearting yazısı var sadece bir dahada restlenmiyor.ne yapılabilir bütün sayfaları okudum ama dosya yok.
centilmen24 30-10-2007, 01:24 işlemcni üzerinde yazanlar bunlar ama yazılımı yok hiçbiryerde
SAMSUNG 737
k9g808u0m
pcb0
atj2091n
gitarcıbambam 30-10-2007, 14:36 phoenix99 selam..
yardım etsen etsen sen edebilirsin bana..
benim sorun biraz farklı..
bilg.eskiden hiç tanımıyodu.sonra reset atmayı ögrendim yardımlarınla..
frimware leri denemeye başladım..henüz bulamadım..
ama artık reset olmuyo alet..
bilg. tanımıyo hiç bi şekilde.. bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim..teşekkürler..
yasar.elektro 30-10-2007, 15:03 işlemcni üzerinde yazanlar bunlar ama yazılımı yok hiçbiryerde
SAMSUNG 737
k9g808u0m
pcb0
atj2091n
centilmen24 kardeş mympxplayer.org sitesinde 9.x.xx firmware kategorisinde 3 adet yeni fw var 9.0.43mp3merlin 1gb ve 9.0.48sony 1gb_ysb16124 ve 9.0.50 monochromatic lcd bunları bir dene istersen. benim player yanımda olmadığı için şu an deneyemiyorum. bu fw ler sorunsuzsa olabilir gibi geliyor bana. playerin resimleri de var açıklamalarında.
yasar.elektro 30-10-2007, 15:15 pendrivenet.com.br/firmwares.asp birde bunları bir dene linki tam veremiyorum
centilmen24 30-10-2007, 18:49 yasar.elektro dostum çok sağol iki sitedeki yazılımlarıda teker teker yükledim ama maalesef ''hata'' deyip duruyor şu an sadece sarı ve kırmızı ışıkları yanıyor o kadar ben böle bişey hiç görmedim bu işlere yabancı değilim aslında benim e398 telefonum vardı ve ona hergün yazılım atardım nerdeyse, kaç defa telefonu bozdum hiç açılmıyodu ama yinede yardımcı programlarla düzeliyodu güya bu mp3 ler için ''s1clone'' midir nedir dandik bir program yapmışlar hiçbir işe yaramaz çünkü ben mp3 e yazılım atmadan önce bu programla backup aldım sonra aynı backupu yükledim hata diyor bu nasıl iş anlamadım :(
yasar.elektro 31-10-2007, 12:20 centilmen24 kardeşim mp3 player utilities 4.15 ile monochromatic lcd 9.0.50 versiyonu yükledim oldu . ancak ikinci yüklemede pldu.cihaz şimdi başka bir cihaz haline geldi. fakat sürekli hold tuşu kapalı olarak gösteriyor. ve diskyazmaya karşı korumalı diyor. forumu bir daha okuyup denemelere devam edeceğim. senin playerde benimkine benziyordu galiba. sende bir dene istersen benim yaptığım gibi. bir sonuç alırsan buraya yazarsın. haydi kolay gelsin
centilmen24 31-10-2007, 21:26 yasar.elektro dostum olmuyor olmuyor olmuyor söylediklerin dahil tüm yazılımları yükledim yine yok belkide çok fazla yazılım yüklediğim için beyni karışmıştır :)
mp3 bu : http://img151.imagevenue.com/img.php?image=54546_sssssssssssss_122_947lo.jpg
centilmen24 01-11-2007, 14:19 işte tüm yazılım deneme sonuçları :
1) s1clone ile yazılım yükleme sonucu : http://img125.imagevenue.com/img.php?image=15800_lllllll_122_975lo.jpg
2)MP3 Player Upgrade Tool 4.05 ile yazılım yükleme sonucu : http://img129.imagevenue.com/img.php?image=15913_mmmmmmmm_122_582lo.jpg
3) cihazın son hali : http://img40.imagevenue.com/img.php?image=15996_01-11-07_1312_122_889lo.jpg
not: yukardada bahsettiğim gibi belkide çok fazla yazılım yüklediğim için şimdi hiçbir yazılımı kabul etmiyor
MP3 Player Upgrade Tool 4.19 programında ''erase flash'' seçeneği var ama o da aktif değil : http://img175.imagevenue.com/img.php?image=16144_hhhhhhhhhh_122_984lo.jpg
aquaturk 02-11-2007, 22:07 işte tüm yazılım deneme sonuçları :
1) s1clone ile yazılım yükleme sonucu : http://img125.imagevenue.com/img.php?image=15800_lllllll_122_975lo.jpg
2)MP3 Player Upgrade Tool 4.05 ile yazılım yükleme sonucu : http://img129.imagevenue.com/img.php?image=15913_mmmmmmmm_122_582lo.jpg
3) cihazın son hali : http://img40.imagevenue.com/img.php?image=15996_01-11-07_1312_122_889lo.jpg
not: yukardada bahsettiğim gibi belkide çok fazla yazılım yüklediğim için şimdi hiçbir yazılımı kabul etmiyor
MP3 Player Upgrade Tool 4.19 programında ''erase flash'' seçeneği var ama o da aktif değil : http://img175.imagevenue.com/img.php?image=16144_hhhhhhhhhh_122_984lo.jpg
Kullandığın programları rapide yükleyip buraya koyarmısın.
centilmen24 03-11-2007, 14:44 programları burada bulabilirsin http://s1mp3.de/
gokhan32 04-11-2007, 10:41 Bende Sony Sahte i-pod var arkasında samsung 637 k9lag08u0m pc80 yazıyor ve nasıl yapcam bulamadım diriver bana yardımıcı olabilirmisiniz..
yasar.elektro 06-11-2007, 12:01 Bende Sony Sahte i-pod var arkasında samsung 637 k9lag08u0m pc80 yazıyor ve nasıl yapcam bulamadım diriver bana yardımıcı olabilirmisiniz..
arkadaşım konuyu 1. sayfadan itibaren okumanı tavsiye ederim.
centilmen24 06-11-2007, 20:26 yasar.elektro dostum şu an senin mp3 sorunsuz şekilde çalışıyor mu?
tüm internet dünyasını aradım ama benim mp3 e uygun bir yazılım maalesef yok çok hayret verici iş kendi sitesinde bile yok :(
yasar.elektro 06-11-2007, 22:45 maalesef dostum. sadece ekran vardı ve menü görünüyordu ama tuşlar işlemiyordu. ayrıca hold tuşu sürekli kapalı gibi göryordu. bu nedenle format atamıyordum.(bu dediklerim monochromatik 9.0.50 fw den sonraki hali) tabi bunlar doğru fw bulamadığım için. menüyü görünce çok sevindim ama doğru yazılım olmadığı için işe yaramadı. ben şimdilik boşverdim kaç paralık alet diye. daha sonra aynı üründen (g.g. dan) alabilirsem belki kurtarabilirim. yada yeni fw çıkmasını bekleyebilirim. şu an boşverdim. 41mb hafızalı k700 i ile idare ediyorum. haydi kolay gelsin.
engindenizler 06-11-2007, 23:53 benimde trident MP4 player var suya düştü açtım temizledim ama açılmıyor usb ye bağlayınca usb device olarak pc görüyor, rockchip işlemcili buna uygun tool ve yazılım bulamıyorum yardım edebilen biri varsa memnun olurum...
centilmen24 07-11-2007, 00:08 engindenizler dostum bizde seninle aynı sorunu yaşıyoruz
Benim sv-885 sahte sony var. oğlum bir ay kadar süre kullandı daha sonra şarj sonrası yeşil led yanıyor ancak açılmıyordu. gariptir 2 ay kadar sonra her nedense açıldı bir gün kullandım ancak yine aynı durum oluştu.
bilen arkadaşlardan rica ediyorum ben ankarada oturuyorum ancak doğubanktan aldığım bu sahte sony sv-885 modelini nasıl çalıştırabilirim. bilgisayar takıldığında görmüyor ve yeşil led sürekli olarak yanıyor.
bana yardımcı olursanız oğlum çok sevinecek
boyfriend22 11-11-2007, 16:54 ya arkadaşlar elinde 9.1.51 2007/03/12 versiyon firmware olan varmı.. ben yedeklemek istedim ama olmadı hata veriyor..
centilmen24 12-11-2007, 01:54 boyfriend22 dostum banada aynı yazılım lazım çok aradım bulamadım belki sen bulursun bulursan banada haber ver yada bir arkadaşında aynı mp3 varsa onun fw sini yedekleyebilirsin o zaman olabilir
gitarcıbambam 12-11-2007, 13:24 --------------------------------------------------------------------------------
phoenix99 selam..
yardım etsen etsen sen edebilirsin bana..
benim sorun biraz farklı..
bilg.eskiden hiç tanımıyodu.sonra reset atmayı ögrendim yardımlarınla..
frimware leri denemeye başladım..henüz bulamadım..
ama artık reset olmuyo alet..
bilg. tanımıyo hiç bi şekilde.. bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim..teşekkürler..
centilmen24 13-11-2007, 01:32 Arkadaşlar denemerim son sürat devam ediyor benim mp3 ümün yazılımını aynı mp3 e sahip başka bir arkadaştan yedeklettirdim ''s1fwx'' programıyla,sonra yazılımı yükledim şimdi ekranda sadece ''starting..'' yazısı çıkıyor ama açılmıyor acaba şöyle daha kaliteli mp3 yedekleme programı varmı?
yapıcı gsm 13-11-2007, 02:54 arkdaşlar elimde çakma sony mp4-mp5 ly-88 diye bi chaz var ekran bembeyaz oldu cihaza çlıyor ama ekran beyazdı içini açtım flaşa kısa devre yaptım herhalde sıfırladı nartık ekran açmıyor pc usb yi gördü ama dvice olarak görüyor ne yaptıysam tanıtamadım bide bunun yfirmare yazılımını bulamadım
samsung 731
k9g8go8uom
selam arkadaşlar benim 256 mb lık bir mp3 playerim var bu kalem gibi olanlardan ekranda sadece starting yazıyordu artık oda yazmıyo sadece ışıkları yanıp sönüyor
cihazın içindeki cipler
atj 2051w
hynix
hy27uf082g2m
acaba bunun yazılımını bilen varmı
aletin markası çakma
SONY S-35
digital mp3 player
centilmen24 13-11-2007, 18:17 Arkadaşlar benimde mp3 ü pc tanımıyodu tam 3 gün uğraştım driverini buldum .
Buraya koyuyorum belki işinize yarar: http://dosya.arsiv.gen.tr/file.php?file=e0b48300eb3b5f651b1f5f86efec2eee
Selam arkadaşlar benim cihazın tüm özellikleri normal çalışıyor fm radyosunu açıp dinliyoruz radyodan kanal ayarlama yapayım dediğim an cihaz resetliyor kendini yeniden açılıyor. bunu düzeltmek için ne yapmalıyım? aşağıdaki version var şimdi üstünde
2006/10/30
9.0.50
ACT2097_S75_1
2007/01/25
Bu konu da bana yadımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşşekürler.
huseyinbakrac@hotmail.com
selamlar elimde İPOD marka başında elma simgesi olan diktörtgen solunda bir dügme açma kapama yapıyordu
bir lira büyüklügünde yuvarlak ortasında M harfi var altında VOL yazıyor M harfinin sagında solunda ok işaretleri var M üstünde sola ok işareti bölü kare işareti var.bu cihaz geldiginde çalışıyordu arada donma yapıyordu pc biçimlendirdim.sistem bilgisi TFT 60002
2006/12/23
ACT 9.0.50
BU CİHAZA BAŞKA VERSİYON ATTIM. çalıştı digipoof oldu açılırken büyük kupa vardı şimdi açılırken küçük kupa kupanın üstünde iki tane göz var açılıyor mp 3 çalıyor bir kaç fonksıyon degiştirince kapanıp açılıyor. bazende kapanıp hiç açılmıyor yeniden degişik fw ler yükledim hiçbiri açılmıyor aynı açılan yazılım atıyorum açılyor düzensiz .lütfen yardım bir arkadaşta aynısından varsa kopyalayıp buraya koyarsa sevinirim.sagolun.
boyfriend22 16-11-2007, 17:25 boyfriend22 dostum banada aynı yazılım lazım çok aradım bulamadım belki sen bulursun bulursan banada haber ver yada bir arkadaşında aynı mp3 varsa onun fw sini yedekleyebilirsin o zaman olabilir :badprv:
Malesef dostum bulamıyorum. Yedeklemeside yapılamıyor acaba bu versiyonda fw yedeklemesi olmuyormu. 3.5.35 de oluyur ama ya..
elimde mp4 sony var içinden flasın bacaklarını kısa devre yapptım usb device diyor iki tane üst üste büyük ekran tanıtamadım aynı sistemle başka küçük sony yaptım onda adfu diyordu bunda aygıt yöneticisinden bakınca soru işaretli usb device diyor iki tane var ucu çıkarınca ikisi bir den kayboluyor yardım.
asliyucegsm 17-11-2007, 12:57 arkadaşlar sony falan yazmıyor arkasında mp4 yazıyor kum saati vardi yazılım yukledim şu an flash disk olarak
görüyor ama kaç tane flash denedim ekran beyaz geliyor yardımcı olurmusunuz
ATJ2091N
SAMSUNG 704
K9L8G08U0A
PCB 0
BOARD:LS0410
teşekkürler:tflag:
arkadaşlar sony falan yazmıyor arkasında mp4 yazıyor kum saati vardi yazılım yukledim şu an flash disk olarak
görüyor ama kaç tane flash denedim ekran beyaz geliyor yardımcı olurmusunuz
ATJ2091N
SAMSUNG 704
K9L8G08U0A
PCB 0
BOARD:LS0410
teşekkürler:tflag:
ARKADAŞIM BÜYÜK İHTİMAL YAZILIM UYMAMIŞTIR DOGRU YAZILIMI BULMAN GEREK BAŞARILAR.büyükte kalmış.
Merhaba Arkadaşım Öncelkle Sana Böyle Bir konu açtıqın için ne kadar tşk etsek azdır...Ne kadar denememe Raqmen hiçbir sonuç alamadım ben bana yardımcı olursan sewinirm
elimde trident marka bir mp4 çalar war wersiyonu MP-550CV3-SL 05/11/02 ACTS16D_13 şuan normal çalışıyor pc den de okunuyor fakat normal hafızası 1 gb iken program içine sadece 2 tane şarkı alıyor ondan sonra hafıza dolu diyor! içini açtım qösterdiqiniz qibi yaptım fakat bi işe yaramadı sadece usb sesi qelior yeni driver bulundu vs. qibi bişeler demior...onu bıraktım mp4 çalara yeni firmware yuklemek içn uyqun firmware buldm we 3 tane upqrade programınıda kullandım ama olmadı...hâla yeterli disk alanı yok dior.Kafayı yicem Lütfen yardım edin xS:crashs::smiles22::smiles20:
Kimse Yokmu Yhaff =(
bu bölüm terkedilmiş arkadaşım bakan yok ben 16 sında buraya konu açtım maalesef cevap alamadım.bekliyorum allah sabır versin.
bu bölüm terkedilmiş arkadaşım bakan yok ben 16 sında buraya konu açtım maalesef cevap alamadım.bekliyorum allah sabır versin.
amin kardeşim xD:hhh:
blueblue 24-11-2007, 17:32 arkadaşlar bende 1gb mp4 var daha once sorunumu belirtmistim mp3 çalarken 10sn çalıyor ondan sonra cihaz kendini resetliyor bende daha önce s1 clone programıyla yedek almıştım cihazı ik aldığımda yedeği geri dönmek istediğim kapasitenin uymadığını emin yazdırmak isterseniz evet tıkyanın diyor du fakat yazdırıken hata veriyordu bugun programın ingilizcesini indirdim hata mesajlarını aynen ingilizce olarak verdi fakat bu sefer yazdırmaya başladı ve yarıda hata verdi ve cizan on tuşuna bastığımda sürekli kum saati çalışır durumda kaldı ve flash disk olarak da görmedi
bende tekrardan yazdırdım imajı attım 1 saat kadar sürdü ve cihazımın yedeğini aldığım o anki dosyalarla birlikte çalışır duruma geldi sahte mp3 ve ya mp4 alanlar cihazınız bozulmadan imajını alın ve benim gibi sonradan sevinin
isahin44 25-11-2007, 00:03 arkadaşlar ya 9 serisine yardım yok galiba hala
yada konu çok dağıldı bilenlerde kızdıklarından yardım etmiyo
yardımlarınızı bekliyoruz
centilmen24 25-11-2007, 14:14 evet arkadaşlar buradan sonuç almamız olanaksız benimde mp3 üm bir köşede bekliyor aslında işin özü şu aldığımız bu mp3/4 ler sahte olduğu için herşeyi sorun yazılımını bulmaksa imkansız çünkü kendi sitesinde bile yokken yazılım başka nerede bulacaksınız bulsanız bile mp3/4 ünüzün işlemcisinin üzerinde yazanlara tam uygun olacak ki yazılımı uysun böyle bişey şu an mümkün değil çünkü ayda bir yazılım çıkıyo oda yüzlerde çeşit mp3/4 ten biri için bizimkilere ne zaman sıra gelir bilinmez
size tavsiyem eğer cihazınızın aynısından varsa bir arkadaşınızda onun yazılım yedeğini alıp yüklemenizdir...
qwertyuıopğüasd 06-12-2007, 19:49 C:\WINDOWS\AdfuUpdate.inf burdan seçiyorum ama bana belittiğiniz konum herhangi bir aygıt dosyası içermiyor diye hata veriyor sorun nedir ??
kamiltopcu 06-12-2007, 23:36 yazılım güncelliyim dedim,başıma iş açtım:) uygun yazılım aramaktayım şu an,aşama aşama yapılması gerekenler daha önce forumun bir yerinde vardı kaydetmişdim,o aşamaları yaptıgınızda iyi bir sonuca ulasabılırsınız umuyorum...
arladaşlar merhaba...öncelikle bu site için teşekkür ederiz :))
bi arkadaş bana sony marka mp4 ünü verdi orjinal aldığını söledi.neyse aleti bilgisyara takınca şarj oluo, açılıo, müzik çalıo hiç bi sorun yokk hatta içindeki dosyalara erişebiliorum filan...ama kablosunu pcden çıkarıp açmak istediğimde on-off düğmesinde bişey olmuo açılmıo...ben de hiç anlamam bu gibi cihazlardan format mormat prpgram vs ... bir diğer konu da yanılmıorsam kendi pc imde de bu aletle ilgili programın yüklü olması gerekior dimi? programı nerden bulabilirim..
gaziahmet 07-12-2007, 22:17 arladaşlar merhaba...öncelikle bu site için teşekkür ederiz :))
bi arkadaş bana sony marka mp4 ünü verdi orjinal aldığını söledi.neyse aleti bilgisyara takınca şarj oluo, açılıo, müzik çalıo hiç bi sorun yokk hatta içindeki dosyalara erişebiliorum filan...ama kablosunu pcden çıkarıp açmak istediğimde on-off düğmesinde bişey olmuo açılmıo...ben de hiç anlamam bu gibi cihazlardan format mormat prpgram vs ... bir diğer konu da yanılmıorsam kendi pc imde de bu aletle ilgili programın yüklü olması gerekior dimi? programı nerden bulabilirim..
Arkadaş büyük ihtimalle bataryası bozulmuş çünkü bilgisayardan şarz alıyor demektir veya şarj erttiğin usb kablosu bozuk şarzetmiyor,başka usb ile dene....
oceanBlue 13-12-2007, 02:44 phoenix99 hocam buraya yazdım yardımcı olursan çok sewinirim
http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=381186
saygılar
sennsizolmuyor 13-12-2007, 12:49 phoenix99 hocam yardım edersen çook sevinirim. benim sony s21 512 mb mp3 çalarım var ilk başlar kendiliğinden kapaıyor staring yazısı çıkıyordu. senin tariflerine gore firmware yaptım ama şimdi pc hiç gormuyo tekrar firmware yapamıyorum. yardım edersen çook sevinirm. slmlar.
phoenix99 14-12-2007, 14:50 merhaba arkadarşlar ben orjinal olmıyan mp4 ümü upgrade ederken doğru ama yanlış loaader ile yükleme yaptım simdi sonuç ekranda kum saati çıkıyor ekran sönüp sönüp yanıyor:wc:
cihaz
Board : MP-799CV-TSL-MAIn
İşlemci : ATJ2088h
Flash : SAMSUNG 619
K9WAG08U1A
PCB0
2GB
Oncelikle boot'un saglam yani program cihazi goruyor ama tam uyusmuyor. Yapacagin is farklı FW ler denemek. ATJ2088h veya samsung 619 a uygun FW leri ara. 1 no'lu sayfada vermis oldugum programlari kullanabilirsin.
phoenix99 14-12-2007, 14:52 phoenix99 hocam yardım edersen çook sevinirim. benim sony s21 512 mb mp3 çalarım var ilk başlar kendiliğinden kapaıyor staring yazısı çıkıyordu. senin tariflerine gore firmware yaptım ama şimdi pc hiç gormuyo tekrar firmware yapamıyorum. yardım edersen çook sevinirm. slmlar.
Yanlıs FW yuklemissin. Cihazin icini ac ve islemci adına ve modeline bak "samsung 613" gibi... bu model ve seriye gore www.mympxplayer.org (http://www.mympxplayer.org) sitesinden de FW arat.
phoenix99 14-12-2007, 15:00 Oncelikle boot'un saglam yani program cihazi goruyor ama tam uyusmuyor. Yapacagin is farklı FW ler denemek. ATJ2088h veya samsung 619 a uygun FW leri ara. 1 no'lu sayfada vermis oldugum programlari kullanabilirsin.
http://www.s1mp3.org/en/downloads_fw.php
samsung 619 lara 3.5.35 ler uyuyor/mus. Yukarıdaki link ten de 2. bolumde yer alan (MP4'ler icin) 3.5.35 leri deneyebilirsin... Eger hic bir isik ve renk gelmezse tamamen calismaz gibi gorunurse de eger
3.5.37v2.1b_FM.7z (http://www.s1mp3.org/files/manufacturer_firmwares/3.5.37v2.1b_FM.7z) Full firmware (.fw) -> Recommended for totally dead MP4 players. First, use it. Second, use the part
yukle renk ve ısık gelince ustune 3.5.35 yukle. 1. msj ımda ve sonraki sayfalarda da acıklamıstım zaten bunu.
yi
phoenix99 14-12-2007, 15:04 evet arkadaşlar buradan sonuç almamız olanaksız benimde mp3 üm bir köşede bekliyor aslında işin özü şu aldığımız bu mp3/4 ler sahte olduğu için herşeyi sorun yazılımını bulmaksa imkansız çünkü kendi sitesinde bile yokken yazılım başka nerede bulacaksınız bulsanız bile mp3/4 ünüzün işlemcisinin üzerinde yazanlara tam uygun olacak ki yazılımı uysun böyle bişey şu an mümkün değil çünkü ayda bir yazılım çıkıyo oda yüzlerde çeşit mp3/4 ten biri için bizimkilere ne zaman sıra gelir bilinmez
size tavsiyem eğer cihazınızın aynısından varsa bir arkadaşınızda onun yazılım yedeğini alıp yüklemenizdir...
Bu cihazlar gayet gelisi guzel ve belirli bir disiplin icinde uretilmediklerinden dolayı hic biri biribirini tutmuyor. Tekrar calismaya baslayan bir cok cihaz oldu bence umidinizi yitirmeyin ve bulabildiginiz tum FW leri deneyin. Bir onceki msj ım acıkladıgım sadece isik gelmesi bile Hardware problemi yoksa eger buyuk bir ilerlemedir sadece dogru FW yi bulmak kalmıstır o da sizin sansınız artık...
phoenix99 14-12-2007, 15:11 Kimse Yokmu Yhaff =(
Merhaba Arkadaşım Öncelkle Sana Böyle Bir konu açtıqın için ne kadar tşk etsek azdır...Ne kadar denememe Raqmen hiçbir sonuç alamadım ben bana yardımcı olursan sewinirm
elimde trident marka bir mp4 çalar war wersiyonu MP-550CV3-SL 05/11/02 ACTS16D_13 şuan normal çalışıyor pc den de okunuyor fakat normal hafızası 1 gb iken program içine sadece 2 tane şarkı alıyor ondan sonra hafıza dolu diyor! içini açtım qösterdiqiniz qibi yaptım fakat bi işe yaramadı sadece usb sesi qelior yeni driver bulundu vs. qibi bişeler demior...onu bıraktım mp4 çalara yeni firmware yuklemek içn uyqun firmware buldm we 3 tane upqrade programınıda kullandım ama olmadı...hâla yeterli disk alanı yok dior.Kafayı yicem Lütfen yardım edin xS
Rica ederim...
Aynı sorular o kadar cok soruldu ki ve cevaplandı ki kimsenin olup olmamasina gerek kalmadi...
Sizin cihaziniz trident marka bu konu basligi ise SONY (güya...) ler icin...
Hadi diyelimki sayfalar birbirini tekrar ediyor o zaman ilk 10 sayfa bile isinizi gorurdu...
Oncelikle hafızaniz 1 GB mi ondan bir emin olun bastan 3. sayfada 51 nolu msj da hafıza kodları ve kapasiteleri belirtilmis durumda, diyelimki sizin hafizaniz farklı en azından bu durumdan bir suphe cıkartıp once cihaziniz hafizasiyla oynanmıs mı oynanmamis mi (h_a_c_k li mi degil mi?)onu arastirirdim...
slm yeni kullanıcıyım benim mp4 kitlendi idi dediklerini yaptım 3.5.35 iken şimdi 3.0.42 oldu ve ekrana kum saati
kısa bi süre geliyo ve gidi yo noldu dersiniz bide wilson co. ltd bunu bulamadım sitelerindeki linkde ölü lütfen yardım:smashfrea:crashs::help1::write::hong:
cihatemre 16-12-2007, 01:26 arkadaşlar bende mp4 vardı onu flaş fomat yazarken kapamıştım.sonra tekrar açılmadı aylar önce olmuştu şimdi bir sorum olacak ben bu mp4 den aynısından bulsam ondaki flaşı söküp flaşın bir kopyasını alsam ve kopyayı benim cihazdaki flaşı söküp flaş program cihazlarını kullanarak yükleyip taksam olurmu? bunun fw sini bulamadım ayrıca sunpulas işlemci kullanılmış phoenix99 arkadaşım ilgilenmişti sagolsun evet aynı işlemi uydu cihazlarında uygulanıyor bundada olurmu? teşekkürler...
centilmen24 16-12-2007, 02:28 phoenix99 üstadım hoşgeldin uzun zamandır yoktun ben cihazı hayata döndirmek için haftalarca uğraştım hatta aynı cihazdan olan arkadaştan yazılım yedeğini alıp yükledim sadece ''starting'' yazdı sevindim başta ama o kadar olmadı yani olmadı olmadı :( :(
Arkadaşlar 4 senedir mp3 ler -mp4 ler yakın zamanlarda jukeboxlar la ilgileniyorum eger sorun olursa yardımcı olmaya calışırım gündüz işte oldugumdan dolayı ancak aksam yazabilirim gerekli yazılımlar var elimde mintonlar -kawai
saygılarımla
elimde trident marka bir mp4 çalar war wersiyonu MP-550CV3-SL 05/11/02 ACTS16D_13 şuan normal çalışıyor pc den de okunuyor fakat normal hafızası 1 gb iken program içine sadece 2 tane şarkı alıyor ondan sonra hafıza dolu diyor! içini açtım qösterdiqiniz qibi yaptım fakat bi işe yaramadı sadece usb sesi qelior yeni driver bulundu vs. qibi bişeler demior...onu bıraktım mp4 çalara yeni firmware yuklemek içn uyqun firmware buldm we 3 tane upqrade programınıda kullandım ama olmadı...hâla yeterli disk alanı yok dior.Kafayı yicem Lütfen yardım edin xS:crashs::smiles22::smiles20:
cihazı biçimlerdirmeyi denedinmi veya cihaz üstünde meüden formatlamayı denedimmi arkadaşım birde soyle bir yöntem yapalım kardeş ELİNDEKİ MP 4 playeri usb ye takmadan önce """PLAY TUŞUNU"" BASILI TUTARAK usb ye tak ve elini 10-15 saniye basılı tut ondan sonra sana yeni donanım bulundu diye bir ibare belirecekmi ögle dene
saygılarımla:ok:
benimde trident MP4 player var suya düştü açtım temizledim ama açılmıyor usb ye bağlayınca usb device olarak pc görüyor, rockchip işlemcili buna uygun tool ve yazılım bulamıyorum yardım edebilen biri varsa memnun olurum...
usb giriş yuvasında hala oksitleme yapabilir eger elektronik becerinvarsa ya yuvayı degiştir yoksa içini aç usb yuvasının bacaklarını alkolle temizle hatta kopmle boardtı
Benim sv-885 sahte sony var. oğlum bir ay kadar süre kullandı daha sonra şarj sonrası yeşil led yanıyor ancak açılmıyordu. gariptir 2 ay kadar sonra her nedense açıldı bir gün kullandım ancak yine aynı durum oluştu.
bilen arkadaşlardan rica ediyorum ben ankarada oturuyorum ancak doğubanktan aldığım bu sahte sony sv-885 modelini nasıl çalıştırabilirim. bilgisayar takıldığında görmüyor ve yeşil led sürekli olarak yanıyor.
abicim usb kablosu arızalıdır
saygılarımla
arkdaşlar elimde çakma sony mp4-mp5 ly-88 diye bi chaz var ekran bembeyaz oldu cihaza çlıyor ama ekran beyazdı içini açtım flaşa kısa devre yaptım herhalde sıfırladı nartık ekran açmıyor pc usb yi gördü ama dvice olarak görüyor ne yaptıysam tanıtamadım bide bunun yfirmare yazılımını bulamadım
samsung 731
k9g8go8uom
eger flaşa müdahele yapmasaydın belki kurtabilirdik cogunlukla micro bobinlerin boardtaki bacakları kopuyor
kanakan38 18-12-2007, 11:54 benimde sahte sony mp3 playerim war radyolu 512mb çöktü açma tuşuna basınca sterting yazıyo ama gelmiyo eğer bana yardım edebilecek biri warsa lütfen benimle iletişime geçermi benim e posta D_R_A_U_B_E_N_@hotmail.com
phoenix99 18-12-2007, 16:57 arkdaşlar elimde çakma sony mp4-mp5 ly-88 diye bi chaz var ekran bembeyaz oldu cihaza çlıyor ama ekran beyazdı içini açtım flaşa kısa devre yaptım herhalde sıfırladı nartık ekran açmıyor pc usb yi gördü ama dvice olarak görüyor ne yaptıysam tanıtamadım bide bunun yfirmare yazılımını bulamadım
samsung 731
k9g8go8uom
eger flaşa müdahele yapmasaydın belki kurtabilirdik cogunlukla micro bobinlerin boardtaki bacakları kopuyor
Hardware hatası oldugunu dusunmuyorum. Arkadas bacagi koparacak birsey yapmamıstır heralde.
Reset attıgın icin yazılımın sıfırlanmıs. SAMSUNG 718 e uygun FW arat. 656 no lu mesajda ki 1 no'lu mesajında son kısmında aynısı yazıyor aynı islemler senin icin de gecerli. Once bir boot et sonra uyun yazılımı bulursun sanslıysan ikisine aynı anda ulasırsın...
phoenix99 18-12-2007, 17:07 Benim sv-885 sahte sony var. oğlum bir ay kadar süre kullandı daha sonra şarj sonrası yeşil led yanıyor ancak açılmıyordu. gariptir 2 ay kadar sonra her nedense açıldı bir gün kullandım ancak yine aynı durum oluştu.
FACAN namında tum Ankaralı arkadaslara.... (Oglum kızım denildimi akan sular durur :) )
Ankarada oturuyorum fakat islerimin yogunlugu sebebiyle cok az ugruyorum. Cok muzdarip durumda kalmıs ve profesyonel yardım icin tamir parasını cok bulanlara yardımcı olabilirim...
Bu isleri yaparak para kazanan arkadaslar da lutfen belirtsinler, saygı duyar ve teklifimi de geri cekerim...
Ucret sadece bir fincan caydır :)
Sadece bu konu ile ilgilenen arkadaslar PM atabilir... Tamir icin ozel sorular sorulmasın lutfen...
cihatemre 18-12-2007, 21:07 arkadaşlar bende mp4 vardı onu flaş fomat yazarken kapamıştım.sonra tekrar açılmadı aylar önce olmuştu şimdi bir sorum olacak ben bu mp4 den aynısından bulsam ondaki flaşı söküp flaşın bir kopyasını alsam ve kopyayı benim cihazdaki flaşı söküp flaş program cihazlarını kullanarak yükleyip taksam olurmu? bunun fw sini bulamadım ayrıca sunpulas işlemci kullanılmış phoenix99 arkadaşım ilgilenmişti sagolsun evet aynı işlemi uydu cihazlarında uygulanıyor bundada olurmu? teşekkürler...
bir bilen,deneyen yokmu?
bir bilen,deneyen yokmu?
Evet neden olmasın aynı işlem recevırlada gecerlidir ama cogu cihazın dış görünümü aynı iç elektronik boardı degişik olabiliyor veya flaş numalaraları piyasada kullanılan işlemci numaralarının cogu atj 2085 eger sendeki cihazın işlemcisi ile buldugun cihazın işlemci aynı ise flaşın kopyasını bulup kendi cihazına atabilirsin flaşı atarkende önce kendi falşını tak cihazda okut hexcomp ta ondan sonra flaşı sil bu flaşının bozuk olup olmadını kontrol içindir ( eger okur ve silerse flaş saglamdır ) sonra yedek aldıgın flaşı yükle bir bakıyım
SAYGILARIMLA
cihatemre 20-12-2007, 20:47 teşekkürler bayramınızı kutlarım
teşekkürler bayramınızı kutlarım
bende sizin cemil cümlemizinki kutlarım
erdem_61500 21-12-2007, 20:04 Beylr hadi tmm versiyon yüklemeyi anladıkta utilities olayı ne onu bi anlatır mısınız bide şu versiyonların linkini acık acık tek tek verseniz daha ii olmaz mı bi de şu dumplar versiyona göre mi değişiyo nasıl oluyo bende 1-2 gün içinde alcam mp5 player ne önerirsiniz yani sorın cıkarmasını istemiıom hafıza kartı takılabilenlerden alsam hafıza düsmesi gibi bi sorun olmaz di mi bide sarjlı alsam batarya kendini erkenden bozar mı yada az sarj tutmaya baslayıp bi süre sonra sarj tutmamamazlık yapar mı nası bişi tavsiye edersiniz alınca direk acıp sarjını mı bitirip sarja takıyım yoksa aldıgımda direk sarja mı takıyım ne kdar sarjda kalmalı BİRAZ FAZLA soru oldu ama öyle yani bakımı ii olmayınca gördügünüz gibi millet hep msj yazar böle bide nie yani firmware atmaya kalkıyorsunuz alet tıkırında çalısıorsa ekran rengi farklı olsa noolur:badprv:
ama eminimki bende olınca hemen firmware atcam bilmiok ama bakalım nollurr:crashs:
öncelikle böyle sorunlarınız soru işaretlerinizi bizimle paylaşmak cok güzel hem cihaz almadan önce bir piyasa teknik araştırması yapmışınız benim düşünceme göre piyasada cok marka cin malları cihazlar var ve kendinden şarjı olan cihazların pillerinin bizim tabir ettimiz ( SAKIZ PİL ) diyoruz sana tavsiyem KAWAİ-MİNTON-CREATİVE böyle adı duyulmuş markaların cihazlarının al yok biraz daha iyi olsun diyorsan İPOD -İPOD NANO - VEYA JUKEBOX bu jukeboxlar 8 bg lık 5 bg 80 bg lıga kadar var hem bu markalı cihazların pilleri ( LİON PİL ) İSTENİLDİGİ ZAMAN ŞARJA BAGLAMA ŞARJA TAKMA yani şarjı bitsinde takıyım derdin yok ama piyasadadki dandik cihazları sakız pil bana gelen cin malı cihazların pilleri bir müddet sonra şarjan dolayı pilleri aşırı derecede şişmektedir 100 cihaz geldiyse servisime kesin 80 tanesi pilin şişmesinden dolayı şarj almamaktadır ayrıyetten firmware olayıda cin mallarında zor bulursun hepsinin nerdeyse menüsü her seyi aynı oluyor ama versiyonları degişiyor bazen virüs girdiginden flaşı bile götürebiliyor ama yukarda söyledigim Markalarda firmwaresi cökse bile sitesine girip rahatlıkla yükleyebilirsin bunları sana bir teknisyen olarak yazıyorum
SAYGILARIMLA EFENDİM:ok:
ufoalani 22-12-2007, 13:07 TAM 3SAATTİR İNTERNETTTEN sony 2 gb mp3 playerima fw bulamadım i
işlemcisi ATJ2091N
J\H:FN2048200688
ARKADAŞLAR LÜTFEN elinde olan varsa versin yada kolayca bulabilen varsa bana ulassın lütfen
e posta adresim anil.yucel@hotmail.com lütfen yardım edin
TAM 3SAATTİR İNTERNETTTEN sony 2 gb mp3 playerima fw bulamadım i
işlemcisi ATJ2091N
J\H:FN2048200688
ARKADAŞLAR LÜTFEN elinde olan varsa versin yada kolayca bulabilen varsa bana ulassın lütfen
e posta adresim anil.yucel@hotmail.com lütfen yardım edin
kardeş simdi altaki numaray göre arıyorsan bulamassın onun fw numaraları ekranın altında yazabilir eger fotografı varsa cekip bir gönderebilirmisin aşagıda verdigim resimlerdeki cihazlardanmı
http://www.imageturk.com/img/7ec7dafa21acf389bb84n.gif (http://www.imageturk.com/goster.php?res=7ec7dafa21acf389bb84n.gif)
ufoalani 24-12-2007, 13:59 evet kardes bu resimdekilerdenben camını değiştirmiştim ns 11 yazıyo şu an ama gerçeği değil... ns 11 gercek modeli değil kardes...
erdem_61500 25-12-2007, 19:13 SAol Yorumun için FBAHMET Dostum :love: bana şimdi bi arkadaş mp5 player alcak çin malı mp5ler 80 ytl senin dedigin gibi bişi alsam 110-150 ytl arası en ucuzu aceba bi tane sakz bataryalı mp5 aslam batarya şisme yapınca deiştirilirmi maliyeti ne kadar olur
SAol Yorumun için FBAHMET Dostum :love: bana şimdi bi arkadaş mp5 player alcak çin malı mp5ler 80 ytl senin dedigin gibi bişi alsam 110-150 ytl arası en ucuzu aceba bi tane sakz bataryalı mp5 aslam batarya şisme yapınca deiştirilirmi maliyeti ne kadar olur
bak sana önerecegim kawai fx 65-fx 84 veya minton bu markaların pillleri kendinden şarjlıdır kardeş
http://www.resimkaydet.com/thumb.php?resim=res4/847311986047453828fx65.gif (http://www.resimkaydet.com/resim.php?resim=res4/847311986047453828fx65.gif)
http://www.resimkaydet.com/thumb.php?resim=res4/964511986048188924fx84.gif (http://www.resimkaydet.com/resim.php?resim=res4/964511986048188924fx84.gif)
bu iki markada sorun yaşamassın cünki servisligimde böyle cihazlar hiç tamire gelmedi
aslında mp 5 diye birsey yok senin dedigin cihaz kameralı ekranı buyuk olanladan o dedigin cihaz 80 ytl olan pil ne kadar az sarj edersen senin için o kadar iyidir tabikii pili degişir eger trabzonda anlıyan varsa daha iyi lion pil takabilir kardeş 10*15 civarına ben kayseride degişiyorum ama oranın piyasasının bilemem
saygılarımla
cihatemre 26-12-2007, 00:45 arkaşlar bana bu flaşın dosyası lazım ben bulamadım bulabilirsem arkadaşın flaş yükleme cihazıyla yükleyip yerine takmak istiyorum flaşın numarası HY27UF084G2M
abicim senle görüşmüsştük herhalde bu konu için bende olur demiştim size simdi verdiniz flaş numarasını her cihazda kullanıorlar mp4 de mp3 de tam olarak firmware numarasını fotolrafını v.s forma koyar yazar sanız size yardımcı olamay calışırım su yazdınız flaş numarası ile bulmanın samanlıkta igne aramak gibi birsey abicim
kolay gelsin SAYGILARIMLA
pixelart 26-12-2007, 14:05 Merhabalar arkadaşlar.
öncelikle forum'a katkısı bulunan; pek de yabancısı olduğumuz firmware konusunda bize yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
elimde ipod nano'un 3. generasyon görünümünde 2 GB kapasiteli bir mp4 player. link veremediğim için gösteremiyorum ama tıpkı yeni yenil (geniş görünümlü) ipodlara benziyor. hynix/samsung chip'li.
firmware güncellemesi yaparken yanlış firmware dosyası yüklediğimden açılmıyordu, sitedeki yazılardan okuduğuma göre, adfu driver olarak gösterdim. şimdi yeni yazılım yüklemem gerekiyor ama internette çok araştırmama rağmen 9.1.52 yazılımını bulamadım. bulabilen varsa lütfen adresi cevap olarak yazsın. bulduğumu sandığım bir dosyanın da "dump" olduğunu öğrendim, yani bu dosya cihaz üzerindeki yazılımın yedeğiymiş. bu dump dosyası da, chip'i ve hafıza büyüklüğü uyuşmadığı için hata verdi; chip'ini yakmaktan korktuğum için yüklemedim bu dump'ı.
Eğer elinde benim elimdeki cihazdan olup 9.1.52 versiyonlu yazılımı kullanan 2 GB MP4 player sahibi varsa; lütfen bir "dump" dosyası oluştursun ve bana da yollayıversin. Dump dosyası aslında çok gerekli, herhangi bir şekilde yazılımı bozulan bir mp3/mp4 player'a zahmetsizce eski, sağlam durumdaki yazılımını atabiliyorsunuz ve canınız sıkılmadan günlerce uğraşmadan mp3/mp4 player'ınıza kavuşuyosunuz. Bu konudaki bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa lütfen "s1clone" (s1mp3.de sitesinden bulunabilir) yazılımı ile bir dump dosyası oluştursun. bu program kurulduktan sonra önce " read flash-image from s1mp3 player " seçeneği tıklanıp sonra da bu dosyanın nereye kaydedileceği ve ismi soruluyor. gerisinde biraz beklemek gerekiyor sadece. işlem tamamlandığında uzantısı bin olan 40 mb civarında bir dosya artık dump'ınız oluyor. Bu model çok yeni olduğundan henüz ne yazılımın ne de dump'ı internette yok. lütfen elinde bu cihazın aynısından olan yardımcı olsun. eğer bu 40 mb dosyayı hazırlayıp internete gönderemezse mail adresimden adresimi de veriyim karşıdan ödemeli olarak yollasın bana.
şimdiden teşekkürler...
Manovar42 26-12-2007, 14:32 Fbahmet kardes sana bı sorum olacak yardımcı olabılırmısın sony sw885 mp5 var pcye takıyorum ısıkları yanıyo ama pc tanımıyo sarj aletını takıyoum yıne ısıkları yanıyo ama hıc acılmıyo makıne sorun nne olabılır yardımcı olursan sevınırım x_files500@hotmail.com ekleyıp ılgılenırsen sevınrım
erdem_61500 26-12-2007, 18:30 bak sana önerecegim kawai fx 65-fx 84 veya minton bu markaların pillleri kendinden şarjlıdır kardeş
bu iki markada sorun yaşamassın cünki servisligimde böyle cihazlar hiç tamire gelmedi
aslında mp 5 diye birsey yok senin dedigin cihaz kameralı ekranı buyuk olanladan o dedigin cihaz 80 ytl olan pil ne kadar az sarj edersen senin için o kadar iyidir tabikii pili degişir eger trabzonda anlıyan varsa daha iyi lion pil takabilir kardeş 10*15 civarına ben kayseride degişiyorum ama oranın piyasasının bilemem
saygılarımla
Dostum saol yine yorumun için:ok: ama ne kdaraa mal olur bunlar yani kameralı olanlar kawai sorunsuz diyorsan eger fiyatıda 100 ytlyi geçmesse alırım sorun dil sadece sen bana fiyatlarını yazarmısın bide çakma bi sony aldım diyelim ana sakız pil alıp bende diştirebilirmiyim kolaymı yani elektronik vcihazlardan anlarım yani ucuz oldugu için sony almak istiom eger bana bikaç foto atarsan pil konusunda yani pil deişimi hakkında cok memnun olurum ....:eek:
erdem_61500 26-12-2007, 18:34 bak sana önerecegim kawai fx 65-fx 84 veya minton bu markaların pillleri kendinden şarjlıdır kardeş
saygılarımla
Dostum bunlar hep mp4 yha ben mp5 yani kameralı arıyorum kameralılardan varsa bildigin fiyatlarınıda yazrmsın:ok:
Merhabalar arkadaşlar.
öncelikle forum'a katkısı bulunan; pek de yabancısı olduğumuz firmware konusunda bize yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
elimde ipod nano'un 3. generasyon görünümünde 2 GB kapasiteli bir mp4 player. link veremediğim için gösteremiyorum ama tıpkı yeni yenil (geniş görünümlü) ipodlara benziyor. hynix/samsung chip'li.
firmware güncellemesi yaparken yanlış firmware dosyası yüklediğimden açılmıyordu, sitedeki yazılardan okuduğuma göre, adfu driver olarak gösterdim. şimdi yeni yazılım yüklemem gerekiyor ama internette çok araştırmama rağmen 9.1.52 yazılımını bulamadım. bulabilen varsa lütfen adresi cevap olarak yazsın. bulduğumu sandığım bir dosyanın da "dump" olduğunu öğrendim, yani bu dosya cihaz üzerindeki yazılımın yedeğiymiş. bu dump dosyası da, chip'i ve hafıza büyüklüğü uyuşmadığı için hata verdi; chip'ini yakmaktan korktuğum için yüklemedim bu dump'ı.
Eğer elinde benim elimdeki cihazdan olup 9.1.52 versiyonlu yazılımı kullanan 2 GB MP4 player sahibi varsa; lütfen bir "dump" dosyası oluştursun ve bana da yollayıversin. Dump dosyası aslında çok gerekli, herhangi bir şekilde yazılımı bozulan bir mp3/mp4 player'a zahmetsizce eski, sağlam durumdaki yazılımını atabiliyorsunuz ve canınız sıkılmadan günlerce uğraşmadan mp3/mp4 player'ınıza kavuşuyosunuz. Bu konudaki bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa lütfen "s1clone" (s1mp3.de sitesinden bulunabilir) yazılımı ile bir dump dosyası oluştursun. bu program kurulduktan sonra önce " read flash-image from s1mp3 player " seçeneği tıklanıp sonra da bu dosyanın nereye kaydedileceği ve ismi soruluyor. gerisinde biraz beklemek gerekiyor sadece. işlem tamamlandığında uzantısı bin olan 40 mb civarında bir dosya artık dump'ınız oluyor. Bu model çok yeni olduğundan henüz ne yazılımın ne de dump'ı internette yok. lütfen elinde bu cihazın aynısından olan yardımcı olsun. eğer bu 40 mb dosyayı hazırlayıp internete gönderemezse mail adresimden adresimi de veriyim karşıdan ödemeli olarak yollasın bana.
şimdiden teşekkürler...
şimdi abicim tam olarak marka model bellimi eger büyük duyulmuş bir marka ise firmware bulmamız daha kolay olacaktır cünki kendi sitelerinde yazılımları mevcut oluyor senin tasvir ettine göre cihazı salsa marka cihazlara benziyor resim koyabilirseniz veya marka model daha yakından yardımcı olmaya calışırım
SAYGILARIMLA
phoenix99 27-12-2007, 00:30 Dostum bunlar hep mp4 yha ben mp5 yani kameralı arıyorum kameralılardan varsa bildigin fiyatlarınıda yazrmsın:ok:
Alacaksaniz markalı birsey alin; ama gercek olanlarindan; yani paraniza biraz kıyın cunku bozulunca veya takilmalar baslayinca harcayacaginiz zaman ve o zevkten mahrum olma sizi fazlasiyla cihazdan sogutacak ve uzecektir.
Bir de mp3 player aliyorsaniz asil isi o olsun kamerada olsun falanı da olsun islerine girmeyin; hepsi gostermelik kalitesiz lensler ve sensorler kullanıyor; eminim cep telefonunuz da bile daha iyisi vardır. Ben sahsen mp4 lerden bile hoslanmıyorum 3 cm lik ekranda ne seyredebilirsiniz ki ? gozunuze yazık ...
Fbahmet kardes sana bı sorum olacak yardımcı olabılırmısın sony sw885 mp5 var pcye takıyorum ısıkları yanıyo ama pc tanımıyo sarj aletını takıyoum yıne ısıkları yanıyo ama hıc acılmıyo makıne sorun nne olabılır yardımcı olursan sevınırım x_files500@hotmail.com ekleyıp ılgılenırsen sevınrım
İlk önce usb kablosunu denemeden başla eger sonuç alamassan cihazın arka kapagını ac tam şarj soketinin girdigi yerde jak yuvası var o jak yuvasının 4 lü halde 4 yukarıda 4 de altında toplam 8 tane bacak var üstten sol taraftaki ilk 2 bacagı kısa devre et ( cımbız v.s ) ile sonra pc ye tak eger sonuç verirse ne mutlu bana yine sorun cıkarsa program cökmüştür programa gelince su an için banada lazım bayagı müştrinin bu modelden cihazı tamir için beklemektedir araştırıyorum programı eger bulursam forma eklerim fazla kurcalama cihazı en ufak sorunda sistemi bozuyor bu cihazlar
SAYGILARIMLA
pixelart 27-12-2007, 00:46 FBAHMET kullanıcı isimli arkadaş'a...
teşekkürler ilgin için. Marka ve model olarak
(device name:s1 mp3 player, productor: wilson co.ltd. , version:9.1.52 ) bilgilerini yazılım güncellenmeden önce almıştım. çok uğraşmama rağmen 9.1.52 version numarlı firmware'ini internette bulamadım. sanıyorum kendi sitesi de (wilson co.ltd) yazılımı siteye koymamış, bu nedenle bulunmuyor; hatta nette de çok soran var ama bulabilen yok. yeni üye olduğum için link veremiyorum ama görünümü ipod nano'nun üçüncü nesil olan görünümünde. yani öncekiler gibi uzun değil, biraz kısa ve önceki ipodlara göre ekranı dik değil yatay. 2'' ekranı var. üsttede belirttiğim gibi samsung chip'li ve 2 gb kapasiteli
elinde bu ürünün aynısından bulunan arkadaşlardan rica ediyorum.
"s1clone" ile yedeği alınmış yazılımına ihtiyacım var.
yardımcı olabilecek arkadaşlarla haberleşelim lütfen...
Dostum saol yine yorumun için:ok: ama ne kdaraa mal olur bunlar yani kameralı olanlar kawai sorunsuz diyorsan eger fiyatıda 100 ytlyi geçmesse alırım sorun dil sadece sen bana fiyatlarını yazarmısın bide çakma bi sony aldım diyelim ana sakız pil alıp bende diştirebilirmiyim kolaymı yani elektronik vcihazlardan anlarım yani ucuz oldugu için sony almak istiom eger bana bikaç foto atarsan pil konusunda yani pil deişimi hakkında cok memnun olurum ....:eek:
Başta phonenix99 adminim yazdıgı yazıya katılıyorum ""ALACAKSANIZ PARANIZA KIYIP MARKALI BİRSEY ALIN SONRADAN CİHAZDAN SOGUMAYIN "diyor sana tavsiye ettigim cihazların pilleri bildigin NOKİA 2300 cihazların pilleri pilin ömrü bitse bile alacagın sadece nokia bataryadır kardeş sakız pile gelince bilgin varsa ki var yazmısınız cok kolay bir şekilde degişirsiniz 2 adet kablo var sadece biri + digeri - kırmız ve siyah cıkarttıgın pili rengine göre takacaksın evden yazıyorum yarın dükkana gidince cekip forma ekleyimde hem ögrenirsiniz nasıl olduguna fiyatlara gelince kayseride bu dedigim cihazlar 110 ytl ile 120 ytl arasında degişiyor ama sizin kaldınız şehre göre 5 aşagı 10 yukarı degişebilir. fazla degil yani sahte sony e verecegin üçreti markalı servisli bir cihaza ver daha iyi ha bu benim düşüncem abi herkesin düşüncesi farklı belki sonyden hoşlanıyorsunuzdu belki tipi hoşunuza gidiyordur sonuçta karar verecek sizsiniz biz sadece sizin bize yönelttiniz soruları sorunları yanıltlamaya çalışırız kolay gelsin abi size
yarın fotoları yerleştiririm
SAYGILARIMLA
FBAHMET kullanıcı isimli arkadaş'a...
teşekkürler ilgin için. Marka ve model olarak
(device name:s1 mp3 player, productor: wilson co.ltd. , version:9.1.52 ) bilgilerini yazılım güncellenmeden önce almıştım. çok uğraşmama rağmen 9.1.52 version numarlı firmware'ini internette bulamadım. sanıyorum kendi sitesi de (wilson co.ltd) yazılımı siteye koymamış, bu nedenle bulunmuyor; hatta nette de çok soran var ama bulabilen yok. yeni üye olduğum için link veremiyorum ama görünümü ipod nano'nun üçüncü nesil olan görünümünde. yani öncekiler gibi uzun değil, biraz kısa ve önceki ipodlara göre ekranı dik değil yatay. 2'' ekranı var. üsttede belirttiğim gibi samsung chip'li ve 2 gb kapasiteli
elinde bu ürünün aynısından bulunan arkadaşlardan rica ediyorum.
"s1clone" ile yedeği alınmış yazılımına ihtiyacım var.
yardımcı olabilecek arkadaşlarla haberleşelim lütfen...
http://pic1.resimupload.com/r3/thumb_997875492.jpg (www.resimupload.com/ds997875492_ipod_nano_inside_3.html)
1.CİSİ
http://pic1.resimupload.com/r1/thumb_704334045.jpg (www.resimupload.com/ds704334045_ipod-nano-1gb-review.html)
2.CİSİ
http://pic1.resimupload.com/r3/thumb_985473143.jpg (www.resimupload.com/ds985473143_nano.html)
3.CÜSÜ
http://pic1.resimupload.com/r2/thumb_675453961.jpg (www.resimupload.com/ds675453961_new-ipod-nano_large.html)
VE 4.CÜSÜ
eger bunlardan biri ise bana deki mesela 1.RESİMDEKİ de ben bakarım o zaman
pixelart 27-12-2007, 02:58 FBAHMET isimli arkadaş'a.
elimdeki mp4 player 3üncü resimdeki adamın elindeki yeşil renkte olan mp4 player'dan.
yardımcı olabilirsen çok sevinirim,
şimdiden teşekkürler...
FBAHMET isimli arkadaş'a.
elimdeki mp4 player 3üncü resimdeki adamın elindeki yeşil renkte olan mp4 player'dan.
yardımcı olabilirsen çok sevinirim,
şimdiden teşekkürler...
bu siteye bir bak http://www.apple.com/support/ipodnano/
http://gentoo-wiki.com/HOWTO_Update_iPod_Firmware#Download_Firmware
yazılımı bu programla yükleyeceksin abicim başka programla yüklenirse hata verir ipod uptade bu program ben ipodlara bu programlarla atıyorum
ipod yükleme programı buyur http://uploaded.to/?id=yla72p
su firmwareyide buluyum inşallah onuda ekliycem abi kolay gelsin
pixelart 28-12-2007, 00:00 bu siteye bir bak
yazılımı bu programla yükleyeceksin abicim başka programla yüklenirse hata verir ipod uptade bu program ben ipodlara bu programlarla atıyorum
ipod yükleme programı buyur
su firmwareyide buluyum inşallah onuda ekliycem abi kolay gelsin
fbahmet, sağolasın yardımın için ama yukarıda da belirttiğim gibi benim elimdekinin sadece görünümü ipod,
kendisi s1 sürüm fason bir ürün. gittigidiyordan mp4 player diye aratıldığında çıkan sanırım şu ara 75-85 ytl arasında satılan yeni nesil ipodlara benzetilmiş olan sürümden.
yine de çok teşekkürler.
fbahmet, sağolasın yardımın için ama yukarıda da belirttiğim gibi benim elimdekinin sadece görünümü ipod,
kendisi s1 sürüm fason bir ürün. gittigidiyordan mp4 player diye aratıldığında çıkan sanırım şu ara 75-85 ytl arasında satılan yeni nesil ipodlara benzetilmiş olan sürümden.
yine de çok teşekkürler.
pardon abicim ya ben ipod zannettim onada bakıyım abicim ben bir rastgele
Merhaba arkadaşlar, benimde başımda bir mp4 belası var. gittigidiyordan satın aldım, 8gb. kapasite yazıyordu ama sanırım bu değer sahteymiş, normalde 1gb. olduğu halde yazılımda hackleme yaparak 8gb. gibi gösteriyorlarmış.
Neyse; benim sorunum doğru yazılımı birtürlü bulamıyorum.
ürünün resmi : images.gittigidiyor.com/700/7002277_0.jpg
ürünün sitesi : ycibo.com/mp4help/
samsung cip ATJ2091N seri numaralı.
ürünün sitesini buldum sitedeki program(ilk mesajım olduğu için link veremiyorum) yardımıyla anlatıldığı şekilde verilen yazılımı yüklüyorum fakat nedense mavi ekrandan başka birşey çıkmıyor.
Acaba bu ürünün firmwaresini bulabilirmiyim? bir kaç gündür uğraşıyorum ne yaptıysam doğru yazılımı bulamadım.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar.
Pixelart kardeşime abicim buyur 2 gün araştırmamın sonucundan buldum yükleme programı yükleme talimatı ve firmware si
:badprv:
http://http://uploaded.to/?id=fp0pjb (http://uploaded.to/?id=fp0pjb) bu yükleme programı
http://uploaded.to/?id=j1cmo4 bu firmware si
http://www.ycibo.com/mp4help/apploc.htm buraya tıkladıgındada sana nasıl yüklenecegini flaş ile göteriyor inşallah yardımcı olmuşumdur............................
Arkadaşlar her şeyden önce herkesin yeni yılını canı gönülden kutluyor ve yeni yıla saglıklı girmenizi temenni ediyorum.Sizlerden ricam SONY mp4 mp5 Lt-88 yazan ekranı büyük bir cihaz var elimde küçük ekranlı diger cihazlara sizlerin sayesinde yazılım atabiliyorum ama bu cihaza uzun zamandır ugraşmama ragmen bırak yazılım atmayı cihazı pc bile tanıtamadık cihaz yeni donanım bulundu diyor tanıtamıyorum iki sefer yeni donanım bulundu diyor.ALLAH AŞKINA yardım talep ediyorum .Bunu ayrı bir programlamı yükleyecez nasıl yapacagız.Saygılar.
elvenarcher 30-12-2007, 17:07 Benimde mp4 ümde sorun vardı çözdüm fakat bilgisayarda sorun olustu yardım ederseniz cok sevinirim...
Verdiğiniz siteden mp3 player utilities programı indirdim,mp3 player utilities 3.68 programını kurduktan sonra avast virüs buldu.Virüsü sildim.Fakat programı bilgisayardan kaldıramıyorum...Program ekle kaldırdan kaldırmaya calıstığımda hata veriyor...
There is a problem with this windows installer package.A program required for this install to complete cound not be run.Contact your support personnel or package vendor.
Bu yazıyı veriyor sildiği kısımları geri yüklüyor bu programı nasıl kaldırabilirim bilgisayardan...
Arkadaşlar her şeyden önce herkesin yeni yılını canı gönülden kutluyor ve yeni yıla saglıklı girmenizi temenni ediyorum.Sizlerden ricam SONY mp4 mp5 Lt-88 yazan ekranı büyük bir cihaz var elimde küçük ekranlı diger cihazlara sizlerin sayesinde yazılım atabiliyorum ama bu cihaza uzun zamandır ugraşmama ragmen bırak yazılım atmayı cihazı pc bile tanıtamadık cihaz yeni donanım bulundu diyor tanıtamıyorum iki sefer yeni donanım bulundu diyor.ALLAH AŞKINA yardım talep ediyorum .Bunu ayrı bir programlamı yükleyecez nasıl yapacagız.Saygılar.
bu tür arızalar genellikle usb kablosundan cıkıyor ilk önce usb kablosunu deneyin olmassa usb giriş yuvasını degiştirin o da olmassa sistemde bir arıza oluşmuştur bir de size tavsiyem cihazınızın PLAY TUŞUNU BASILI TUTARAK USB YE BAGLAYIN VE 10 -15 SANİYE PLAY TUŞUNU BASILI TUTUNN birde ögle deneyin bakalım hata verecekmi
SAYGILARIMLA AHMET GÖZKONAN
pixelart 31-12-2007, 12:58 Pixelart kardeşime abicim buyur 2 gün araştırmamın sonucundan buldum yükleme programı yükleme talimatı ve firmware si
bu yükleme programı
bu firmware si
buraya tıkladıgındada sana nasıl yüklenecegini flaş ile göteriyor inşallah yardımcı olmuşumdur............................
FBAHMET çok sağolasın, hakikaten ben de çok araştırmıştım ama bulamamıştım bu firmware'i.
bu yazılım aradığım 9.1.52 versiyonlu yazılım, ama "device name" olarak LISONG mp3 player yazıyor, sanırım ürün isminin örtüşmediğinden yüklemeyi kabul ediyor ancak çalıştırmıyor. benim mp3 player'ın "device name"i "s1 mp3 player". firmware'da sadece isimden mi yoksa başka faklar olduğu için mi kabul etmedi anlamadım. ama s1 mp3 playe isimli cihazlar için hazırlanmış 9.1.52 versiyonlu yazılımı bulabilirsen beklerim.
ben pek uzman olduğunu düşünmem karşımdakinin ama anlıyorum ki senin bu çabalarından ve yazılarından; alanında uzman bir adamsın.
tebrikler, teşekkürler...
FBAHMET çok sağolasın, hakikaten ben de çok araştırmıştım ama bulamamıştım bu firmware'i.
bu yazılım aradığım 9.1.52 versiyonlu yazılım, ama "device name" olarak LISONG mp3 player yazıyor, sanırım ürün isminin örtüşmediğinden yüklemeyi kabul ediyor ancak çalıştırmıyor. benim mp3 player'ın "device name"i "s1 mp3 player". firmware'da sadece isimden mi yoksa başka faklar olduğu için mi kabul etmedi anlamadım. ama s1 mp3 playe isimli cihazlar için hazırlanmış 9.1.52 versiyonlu yazılımı bulabilirsen beklerim.
ben pek uzman olduğunu düşünmem karşımdakinin ama anlıyorum ki senin bu çabalarından ve yazılarından; alanında uzman bir adamsın.
tebrikler, teşekkürler...
tesekkuer ederim kayseride büyük bir teknik serviste sadece bu işlerle ugrasıyorum abi demek olmadı yazılım belki flaşında arızada olmuş olabilir ama ben yinde aynı cihazdan aynı yazılımdan bakıyım eger aynı yazılımdan bulursam onun flaşını kopyalayıp sana gönderiyim abi
mahmutavni 01-01-2008, 21:52 Elimde mavi rekli sony s-21 yazan mp3/wma/rec çıhazı var yazılımına ihtiyacım var bahsedilen sitede bir çok yazılım denememe rağmen bir türlü sorunu çözemedim şu anda çıhazı bilgisyarda görebiliyorum ancak press any *** on yazısı çıkıp kapanıyor bilgiyasara takılı iken çalışıyor sistem board üzerinde malesef hiç bir şey yazmıyor ancak falsh samsung chip ATJ2051W uygun bir yazılım tavsiye edebilirmisiniz acil yardımlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar daha önceki sayfada da yazmıştım, elimde mp4 oynatıcı var. yazılım yüklerken bir sorun oldu ve orjinal yazılımı silindi.
Resimleri:
http://img502.imageshack.us/img502/9766/59606990au7.jpg
http://img182.imageshack.us/img182/2509/86283161ee7.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/8875/80663907ud8.jpg
samsung cip ATJ2091N doğru yazılımı bulamıyorum bir türlü
resmi sitesinde ki http://www.ycibo.com/mp4help/ yazılımların neredeyse hepsini denedim ama yine olmadı.
Acaba elinde aynı üründen olup yazılımın bir kopyasını bana gönderebilecek yada başka yazılım önerebilecek olan varmı?
Arkadaşlar daha önceki sayfada da yazmıştım, elimde mp4 oynatıcı var. yazılım yüklerken bir sorun oldu ve orjinal yazılımı silindi.
Resimleri:
http://img502.imageshack.us/img502/9766/59606990au7.jpg
http://img182.imageshack.us/img182/2509/86283161ee7.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/8875/80663907ud8.jpg
samsung cip ATJ2091N doğru yazılımı bulamıyorum bir türlü
resmi sitesinde ki http://www.ycibo.com/mp4help/ yazılımların neredeyse hepsini denedim ama yine olmadı.
Acaba elinde aynı üründen olup yazılımın bir kopyasını bana gönderebilecek yada başka yazılım önerebilecek olan varmı?
işlemciye göre arasanız bulamassınız dısplayın hemen altında firmware versiyonu yazar ordan bakın aratın
Elimde mavi rekli sony s-21 yazan mp3/wma/rec çıhazı var yazılımına ihtiyacım var bahsedilen sitede bir çok yazılım denememe rağmen bir türlü sorunu çözemedim şu anda çıhazı bilgisyarda görebiliyorum ancak press any *** on yazısı çıkıp kapanıyor bilgiyasara takılı iken çalışıyor sistem board üzerinde malesef hiç bir şey yazmıyor ancak falsh samsung chip ATJ2051W uygun bir yazılım tavsiye edebilirmisiniz acil yardımlarınızı bekliyorum
sizin bence programsal bir arızanız yok efendim cünki pc de görüyorsunuz sistem boardta arıza oluşmuş olabilir ve içinde 2 adet micro bobinler var onların bacakları cogu lehim bırakmış oluyor bir kere onlardan başlayın lehimlemeye ayrıyetten bu cihazların yazılımları bozuldugunda cok zor bulabilirsiniz cünki aynı tip piyasada 200 den fazla cihaz var
işlemciye göre arasanız bulamassınız dısplayın hemen altında firmware versiyonu yazar ordan bakın aratın
cevap için teşekkürler, sorumu mazur görün ama "dısplayın hemen altında" dediğiniz yer tam olarak neresi oluyor bulamadım bi türlü, ayrıca hem kendi sitesinde hemde http://www.mympxplayer.org sitesinde yükleyip denemediğim firmware kalmadı. Artık uğraşmak istemiyorum ya tamir edebilecek birine gönderip tamir ettireceğim yada kırıp çöpe atacağım, 100 liraya aldım 1 gün kullandım. Bozulduğu günden beri okumadık sayfa, kurmadığım program kalmadı, kısacası yüzü astarını geçti. Benim gibi teknoloji manyağı bi adam bile bu kadar uğraşıp yapamadıysa herhalde bu ürünü kimse yapamaz.:crashs:
Tekrar teşekkürler arkadaşlar.
cevap için teşekkürler, sorumu mazur görün ama "dısplayın hemen altında" dediğiniz yer tam olarak neresi oluyor bulamadım bi türlü, ayrıca hem kendi sitesinde hemde http://www.mympxplayer.org sitesinde yükleyip denemediğim firmware kalmadı. Artık uğraşmak istemiyorum ya tamir edebilecek birine gönderip tamir ettireceğim yada kırıp çöpe atacağım, 100 liraya aldım 1 gün kullandım. Bozulduğu günden beri okumadık sayfa, kurmadığım program kalmadı, kısacası yüzü astarını geçti. Benim gibi teknoloji manyağı bi adam bile bu kadar uğraşıp yapamadıysa herhalde bu ürünü kimse yapamaz.:crashs:
Tekrar teşekkürler arkadaşlar.
şimdi her indirdiniz yazılımı yüklemeye çalıştıysanız o cihazı unutun sistem veya flaş çökmüştür( yani bozulmuştur) ben teknik serviste cok ugrastım bu cihazın aynısından vardı senle sorunların ile beni sorunlarımız aynı idi sistem entegresini degiştim düzelmişti sistem entegresini degiş diycem ama yeterli malzemelerin olmadıgını düşünüyorum isterseniz bir her önüne gelen tamirciye götürmeyin kaş yaparken göz cıkarmayın cünki çalışma prensipini anlamayan birine götürürseniz arızayı buluyum derken başak yerlerede hasar acabilir bu işlerden anlayan birine götürün kolay gelsin belki flaş okuyucu ile cözülebilir belki siz dogru yazılımı bulmuşunuzdur ama cihaz kabul etmiyordur ( flaş ) hiç degilse tamircilerde flaş okuma cihazları olur ordan yazılımı bulup yükleyebilirler yeterince aydınlatabildiysem tesekkur ederim
saygılarımla
şimdi her indirdiniz yazılımı yüklemeye çalıştıysanız o cihazı unutun sistem veya flaş çökmüştür( yani bozulmuştur) ben teknik serviste cok ugrastım bu cihazın aynısından vardı senle sorunların ile beni sorunlarımız aynı idi sistem entegresini degiştim düzelmişti sistem entegresini degiş diycem ama yeterli malzemelerin olmadıgını düşünüyorum isterseniz bir her önüne gelen tamirciye götürmeyin kaş yaparken göz cıkarmayın cünki çalışma prensipini anlamayan birine götürürseniz arızayı buluyum derken başak yerlerede hasar acabilir bu işlerden anlayan birine götürün kolay gelsin belki flaş okuyucu ile cözülebilir belki siz dogru yazılımı bulmuşunuzdur ama cihaz kabul etmiyordur ( flaş ) hiç degilse tamircilerde flaş okuma cihazları olur ordan yazılımı bulup yükleyebilirler yeterince aydınlatabildiysem tesekkur ederim
saygılarımla
teşekkürler FBAHMET, bir kaç kişiye gösterdim zaten yapamıyorlar. Bakalım anlayan birini bulursam anck o zaman tamir ettirebilirim tabi edilirse. Bidahada bu çin malı zımbırtılardan alırsam iki olsun.:smiles22:
öncelikle bu konuyu açan PHOENIX99 arakadaşıma teşekkürü bir borç bilirim.
benim sorunumu yazan arkadaşlar olmuş ama gördüğüm kadarıyla farklı upgrade tools kullan yada denemelere devam et diye cevap verilmiş.benim sorunum da şudur:
kawai fx-01 modelinde aynen şu resimdeki gibi
http://www.imageturk.com/goster.php?res=7ec7dafa21acf389bb84n.gif
bir cihazım var.ve bi türlü resetleyemedeim (yani kısa devre ettiremedim).
ama chipi atj veya at ile başlamıyor,GP modelli bir chip ve bütün sayfaları okudum böle çipli bi cihaza rastlamadım,hafıza chipi 1 gb lık samsung ondan eminim.cihaz yanımda olmadığında tam bilgilerini yazamıyorum.eve gidince yazıcam.sorunum şu ben cihazımı pc ye bağladığıma hiç sorunsuz pc tanıyor,ama sadece flash disk olarak,yani mp3 plyer özelliği gitti.ışıkları hiç bi şekilde yanmıyor.nereyi kısa devre ettiysem edeyim cihaza bişey olmadı ve upgrade tools ların hiç birine tanıtamadım cihazı."device not detected" diyor başka da bişey demiyor;normal olarak ta yazılım atamıyorum içine.dediğim gibi 1GB flash disk olarak kullanabiliorum cihazı ama upgrade tools lara bi türlü gösteremiyorum.
benim ricam FBAHMET arkadaşımdan eğer elinde varsa "kawai fx-01" ve "kawai fx-35" cihazları için yazılımları ve hangi Toolsları kullanabileceğimi yazar ve gönderebilirse minnettar kalırım.şimdiden teşekkürler.
ha bide ikinci cihazım "kawai fx-35"in sorununu hiç anlatmıyorum onu kendin ,m halledicem sadece yazılımı varsa işim kolaylaşmış olucak çünkü ona yanlış yazılım attım.
GERÇEKTEN ÇOK FAYDALI Bİ KONU...ÇOK TEŞEKKÜRLER.....
öncelikle bu konuyu açan PHOENIX99 arakadaşıma teşekkürü bir borç bilirim.
benim sorunumu yazan arkadaşlar olmuş ama gördüğüm kadarıyla farklı upgrade tools kullan yada denemelere devam et diye cevap verilmiş.benim sorunum da şudur:
kawai fx-01 modelinde aynen şu resimdeki gibi
http://www.imageturk.com/goster.php?res=7ec7dafa21acf389bb84n.gif
bir cihazım var.ve bi türlü resetleyemedeim (yani kısa devre ettiremedim).
ama chipi atj veya at ile başlamıyor,GP modelli bir chip ve bütün sayfaları okudum böle çipli bi cihaza rastlamadım,hafıza chipi 1 gb lık samsung ondan eminim.cihaz yanımda olmadığında tam bilgilerini yazamıyorum.eve gidince yazıcam.sorunum şu ben cihazımı pc ye bağladığıma hiç sorunsuz pc tanıyor,ama sadece flash disk olarak,yani mp3 plyer özelliği gitti.ışıkları hiç bi şekilde yanmıyor.nereyi kısa devre ettiysem edeyim cihaza bişey olmadı ve upgrade tools ların hiç birine tanıtamadım cihazı."device not detected" diyor başka da bişey demiyor;normal olarak ta yazılım atamıyorum içine.dediğim gibi 1GB flash disk olarak kullanabiliorum cihazı ama upgrade tools lara bi türlü gösteremiyorum.
benim ricam FBAHMET arkadaşımdan eğer elinde varsa "kawai fx-01" ve "kawai fx-35" cihazları için yazılımları ve hangi Toolsları kullanabileceğimi yazar ve gönderebilirse minnettar kalırım.şimdiden teşekkürler.
ha bide ikinci cihazım "kawai fx-35"in sorununu hiç anlatmıyorum onu kendin ,m halledicem sadece yazılımı varsa işim kolaylaşmış olucak çünkü ona yanlış yazılım attım.
GERÇEKTEN ÇOK FAYDALI Bİ KONU...ÇOK TEŞEKKÜRLER.....
kawai servisligim süresinde fx01 cok az geldi ama yazılımı maalesef yok ama flaşın 3. bacagına 3.3 volt ver ve cihazı ögle acmayı dene oda olmassa mp3mp4 bölümünün 1.sayfasında ki flaşın bacaklarını lehimliyorlar hani adfu modunda acıyorlar ögle yap bakalım bir de işin enterasan tarafı bu cihazlarda radio kartı var sistem bu radio kartı üzerinden dolanıyor radio kartının bacakları soguk lehim oluyor radio bacaklarına lehim gec bir kere
onları yani daha dogrusu kawai cihazları bu tür programlarla yükleme yapamassınız birde cihazınızda bozulmadan önce HARD ERROR diye bir yazı cıkıyormuydu ekranda yani fx 01 de
fx 35 e gelince bu cihazlara yazılım atmak için özel aparatları var cihaza ögle atılıyor firmware yani program pc den zor atılıyor ama ocagın 2. haftası kawaiye gidicem istanbula o zaman servis manuel cd alıcam onun içinde kesin olur sanada fx 35 e aparatsız nasıl firmware atılır onu yazar gösterrim hemde sana firmreayi gönderrim cünki aparatsız zor atılıyor firmware fx 35 ama firmwareyi bulursak daha kolay işimiz olur kolay gelsin saygılarımla
KAWAİ YETKİLİ SERVİSİ KAYSERİ
FBAHMET dostum 1. söylediğin yani 3,3V vermek zor evimde.ama iş yerimde denerim.
2.söylediğin de biraz zor şöyleki ben bu cihazı adfu moduna getiremedim zaten,sorun da o.bir türlü kısa devre ettiremedim,sanki samsung işlemcisi bozuk diycem ama ozaman da flash disk olarak çalışmaz .çünkü bildiğim kadarıyla hafıza kısmı o.ama cihaz ne hikmetse pc tarafından tanınıyo ve 1GB flash disk olarak kullanılabiliyo.sadece firmware atılan program tarafından tanınmıyor.
3. olarak, HARD ERROR diye bir yazı hiç çıkmadı.aslında ben ilk önce bu cihaza yazılım atmak istedim çünkü cihazı kapatıp açtığımda (yani çalışırken) bütün ayarları sıfırlanıyordu ne EQ ayarı kalıyodu ne de kapandığı şarkıdan başlıyordu.herşey sıfırdan başlıyodu ve ilk şarkıdan başlıyordu hep.ve SYST ayarlarında da "firmware upgrade" veya "firmware version" falan gibi diğer mp3 çalarlarda bulunan kısım yoktu;bu yüzden zaten ilk versionunu hiç bilmiyorum..
fx01 in çzellikleri şöle:
GP Xy8103
0740d200
BJIC6
0724
r5880-500
diye bir çip ve
samsung 722
KG8G0800M bir memory çipi var.
boardunda da
xy8103-101
07.4.29 diye bi yazı var.
sonuç olarak bu konudaki sayfaların hiçbirinde görmedim böle özellikli bi cihaz.
ben bu standart fake cihazlardan sanmıştım bunu ama bu galiba fake ten daha fake:)
neyse FBAHMET dostum ben konuyu takip etmeye devam edicem bi yandan da internette araştırmaya devam edicem.bakalım belki bişeyler çıkar.ama sen yinede rastgele gezmelerinde bişeyler bulup beni bilgilendirirsen sevinirim.teşekkürler...
FBAHMET dostum 1. söylediğin yani 3,3V vermek zor evimde.ama iş yerimde denerim.
2.söylediğin de biraz zor şöyleki ben bu cihazı adfu moduna getiremedim zaten,sorun da o.bir türlü kısa devre ettiremedim,sanki samsung işlemcisi bozuk diycem ama ozaman da flash disk olarak çalışmaz .çünkü bildiğim kadarıyla hafıza kısmı o.ama cihaz ne hikmetse pc tarafından tanınıyo ve 1GB flash disk olarak kullanılabiliyo.sadece firmware atılan program tarafından tanınmıyor.
3. olarak, HARD ERROR diye bir yazı hiç çıkmadı.aslında ben ilk önce bu cihaza yazılım atmak istedim çünkü cihazı kapatıp açtığımda (yani çalışırken) bütün ayarları sıfırlanıyordu ne EQ ayarı kalıyodu ne de kapandığı şarkıdan başlıyordu.herşey sıfırdan başlıyodu ve ilk şarkıdan başlıyordu hep.ve SYST ayarlarında da "firmware upgrade" veya "firmware version" falan gibi diğer mp3 çalarlarda bulunan kısım yoktu;bu yüzden zaten ilk versionunu hiç bilmiyorum..
fx01 in çzellikleri şöle:
GP Xy8103
0740d200
BJIC6
0724
r5880-500
diye bir çip ve
samsung 722
KG8G0800M bir memory çipi var.
boardunda da
xy8103-101
07.4.29 diye bi yazı var.
sonuç olarak bu konudaki sayfaların hiçbirinde görmedim böle özellikli bi cihaz.
ben bu standart fake cihazlardan sanmıştım bunu ama bu galiba fake ten daha fake:)
neyse FBAHMET dostum ben konuyu takip etmeye devam edicem bi yandan da internette araştırmaya devam edicem.bakalım belki bişeyler çıkar.ama sen yinede rastgele gezmelerinde bişeyler bulup beni bilgilendirirsen sevinirim.teşekkürler...
3 .cüsünde hersey sıfırlanıyor kapattııgm sarkıdan başlamıyor diyorsunya aslında cok kolay bir sorundu bu cözülebilecek board ta sadece micro kondasatörü iptal ederek hallediyorduk neyse ben bir bakınıyım cözüm bulalım
bu tür arızalar genellikle usb kablosundan cıkıyor ilk önce usb kablosunu deneyin olmassa usb giriş yuvasını degiştirin o da olmassa sistemde bir arıza oluşmuştur bir de size tavsiyem cihazınızın PLAY TUŞUNU BASILI TUTARAK USB YE BAGLAYIN VE 10 -15 SANİYE PLAY TUŞUNU BASILI TUTUNN birde ögle deneyin bakalım hata verecekmi
SAYGILARIMLA AHMET GÖZKONAN
ilgi ve alakana çok teşekkürler.bu usb kabloya bak demişşiniz bu kabloyla başka yani küçük ekranlı telefonlara yazılım atabiliyorum.kablodan degil dedigim modele başka bir şekildemi atılıyor dediginizi yaptım PLAY TUŞUNU BASILI TUTARAK USB YE BAGLAYIN VE 10 -15 SANİYE PLAY TUŞUNU BASILI TUTUN birde ögle deneyin bakalım hata verecekmi demişsiniz o zaman pc hiç görmüyor.
şimdi bu modellerde yeni donanım bulundu diyor digerleri gibi tanıtma işlemlerini yapıp tüm donanımları göster deyince adfuyu göstermiyor.standart CD-ROM Sürücüleri gösteriyor devam edincede donanımınız belirtilen konum donanımınız hakkında bilgi içermiyor yazıyor.herkese ve ilgilenen arkadaşlara binlerce teşekkürler.
@mittiro dostum,
bazı arkadaşlar bu durumda bir de adfu.inf içersindeki usb kısmındaki kodu değiştir diyor ben onu da denedim,yine aynı "donanımınız belirtilen konum donanımınız hakkında bilgi içermiyor " yazısı bende de cıkıyor.yani ben de tam olarak tanıtamadım benim mp3 playeri pc ye.daha önceden de dediğim gibi usb flash disk olarak tanıyor xp den format atabiliyorum gayet normal içerisine dosya da atabiliorum ama nedense upgrade tools ların hiçbiri tarafından tanınamıyor,görülmüyor cihaz.kafam iyice karıştı zaten.neyse ben şindilik uğraşmayı bıraktım bu aletle.belki ilerde bişey çıkarsa yine denerim.saygılar sevgiler....
@mittiro dostum,
bazı arkadaşlar bu durumda bir de adfu.inf içersindeki usb kısmındaki kodu değiştir diyor ben onu da denedim,yine aynı "donanımınız belirtilen konum donanımınız hakkında bilgi içermiyor " yazısı bende de cıkıyor.yani ben de tam olarak tanıtamadım benim mp3 playeri pc ye.daha önceden de dediğim gibi usb flash disk olarak tanıyor xp den format atabiliyorum gayet normal içerisine dosya da atabiliorum ama nedense upgrade tools ların hiçbiri tarafından tanınamıyor,görülmüyor cihaz.kafam iyice karıştı zaten.neyse ben şindilik uğraşmayı bıraktım bu aletle.belki ilerde bişey çıkarsa yine denerim.saygılar sevgiler....
Var ol arkadaşım.
okanaysen 09-01-2008, 22:24 Acİl Yardim! Benİm Mp5 Player Im Var Ve AÇilmiyor Ben De Ayni Şeyİ Yapsam ÇaliŞir Mi Yapsam Bİle Programini Yanİ Drİverİ Nereden Bulabİlİrİm Lİtfen Yardim Edİn Bİ Kere Daha Oldu Bu Olay Adam Bana Entegresİ YanmiŞ Falan Dedİ 20 Ytl Mİ Aldi Ben Bana Bİr Akil Verİrsenİz Sevİnİrİm Şİmdİden Çok TeŞekkÜr Ederİm.http://www.turkeyforum.com/satforum/images/smilies/hhh.gif
:hhh:http://www.turkeyforum.com/satforum/images/smilies/crashs.gif
Acİl Yardim! Benİm Mp5 Player Im Var Ve AÇilmiyor Ben De Ayni Şeyİ Yapsam ÇaliŞir Mi Yapsam Bİle Programini Yanİ Drİverİ Nereden Bulabİlİrİm Lİtfen Yardim Edİn Bİ Kere Daha Oldu Bu Olay Adam Bana Entegresİ YanmiŞ Falan Dedİ 20 Ytl Mİ Aldi Ben Bana Bİr Akil Verİrsenİz Sevİnİrİm Şİmdİden Çok TeŞekkÜr Ederİm.http://www.turkeyforum.com/satforum/images/smilies/hhh.gif
:hhh:http://www.turkeyforum.com/satforum/images/smilies/crashs.gif
şimdi öncelikle şarja takdınızda nasıl bir durum söz konusu önce ondan başlanmalı şarj oluyormu ekranda herhangi bir hareketlilik varmı yoksa hiçmi yok ? veya usb ye baglayınca pc görüyormu görmüyormu
saygılar
okanaysen 10-01-2008, 22:07 dıng diye ses geliyor lambası yanıyor ama ekranda hiçbir hareketlilik yok hocam ben bi adama yaptırdım bana entegresi yanmış dedi entegre değiştirdi güya doğru mu bu acaba virüs girip mp5 ly-88 sistem dosyasını bozmuş olabilir mi hocam lütfen ben bu işten sıkıldım artık millet uyanık bizi mi kandırıyor öğrenmek istiyorum.:crashs:
okanaysen 10-01-2008, 22:11 bu arada usb ye taktığımda dosyaları görmüyor ama o önceden tamir yapan adam taktığında sadece dıng sesi gelmişti vede şarj oluyor.şimdiden teşekkürler.
bu arada usb ye taktığımda dosyaları görmüyor ama o önceden tamir yapan adam taktığında sadece dıng sesi gelmişti vede şarj oluyor.şimdiden teşekkürler.
Şimdi anlattınıza göre firmware ile ilgili bir arıza olmaması gerekir cogu zaman bu tür hatalar soguk lehim den kaynaklanıyor yani hardware hatası görülüyor cihazınızda ya ekran bacakları ya devre elemanlarının bacakları bırakıyor sana entegresi yanmış diyen meslektasım ise belki ne kadar dogru ne kadar yanlış bilemiycem ama eger yandı ise elinde varmı yedek parcası yandı ise içinde 3 tane entegre var SİSTEM-FLAŞ-SDRAM var bunların hariçindekiler %1 ihtimalle bozulacak bir parcalardır senin cihazında benim sahsi düşünceme göre ya ekranın bacakları yada sistemin bacakları lehim bırakmış olabilir
Bak allta vermiş oldugun şema bu model calışmayan cihazlar için yaptıgın tadilat şarj girişini orda plaket üzerindeki bacakların 2sini lehimleniyor cihaz % 80 çalışıyor fotograf yoktu ancak böyle yapabildim
http://pic1.resimupload.com/r1/thumb_882091287.JPG (www.resimupload.com/ds882091287_adsız.html)
okanaysen 12-01-2008, 13:17 sağol usta memlekete gittigimde lehimleri tazelesem olur herhalde çok sağol olmazsa tekrar mesaj yazarım.
okanaysen 12-01-2008, 17:57 usta bunun firmware si çökmüş diyorlar bi programına bak be usta kimsede yokmuş bunun programı internetten bulamadım.:ok:
usta bunun firmware si çökmüş diyorlar bi programına bak be usta kimsede yokmuş bunun programı internetten bulamadım.:ok:
evet abicim bendede yok yazılımı ama cinli sitelerde var bir sürü ama cincemiz olmadıgı için hangisi hangi versiyon bilemiyorum
yasar_turkey 12-01-2008, 21:01 Bende de bir mp4 var sony marka ama sürümünü falan bilmiyorum. Birsürü özelliği var İçine mp3 atıyorum dinliyorum ama video kaydı attığım zaman veri bulunamadı diyor. Bu aletler nasıl çalışıyor içine attığımız videonun uzantısının sadece mp4 mü olması gereyior yoksa cihatın içine bir program falan mı kurmam gerekiyor.
yasar_turkey 12-01-2008, 21:18 mp4 ün içinde versiyon kısmında şunlar yazıyor.
Core: PMA300_01
Date: 2006-03.01
FW: SRX-3.5.37
film ve diğer işlemleri yapmam için mp 4 e hangi versiyonu yüklemem gerek yardımcı olursanız çok makbule geçer teşekkürler.
yesilcam 12-01-2008, 22:17 :help1::smiles30:
2 gb 1.8' inc - Abi denemediğim fw kalmadı dump olanı attım olmadı, 9.1.52 attım olmadı 3.xx attım olmadı birde siz bakarmısınız yaw bi türlü ben bulamadım
makinanın içinde yazanlar
SAMSUNG 728
ACU7503
RESMİ İSE
http://img519.imageshack.us/img519/7562/adszlo7.th.jpg (http://img519.imageshack.us/my.php?image=adszlo7.jpg)
yasar_turkey 12-01-2008, 22:47 Arkadaşlar bendeki makina da eklediğim resimdekinin aynısı sadece mp3 dinleyebiliyoruz. Bir sürü özelliği var ama kullanamıyoruz proram falan yükleyin diyorlar hangi programı indirmem gerekiyor nasıl yüklerim yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar,
http://img528.imageshack.us/img528/2317/200732416492225315hx9.th.jpg (http://img528.imageshack.us/my.php?image=200732416492225315hx9.jpg)
cihazın icinden versiyonuna bakarak ilk sayfadakı sitelerden fw bulup yukleyebilirsiiniz yukleme işlemıne baslamadan once ıcındekı mp3 calan halını yedeklemeızı tavsiye ederim buraya bakabilrsiniiz (http://www.turkeyforum.com/satforum/showpost.php?p=3131607&postcount=36) yoksa sonra onuda bulamayabilrsiniz elınızde yedek olursa tekrar bu halıne donersiniz cunku bu cıhazlardan o kadar cok kı fw aramak da bıraz uzun oluoyr bulsan cıhaz kabul etmiyor filan
yasar_turkey 12-01-2008, 23:54 Bu konulara biraz yabancıyım yani kurulumu bilgisayardan ipota yapıyoruz değil mi
evet usbden baglayıp bilgisayardan yukluyorsun
yasar_turkey 13-01-2008, 00:12 evet usbden baglayıp bilgisayardan yukluyorsun
Üstad vermiş olduunuz linkten birşeyler yapmaya çalıştım ilk defa bir ipot görüyorum ben :) bilgisayara format atabiliyorum ama bu ufacık alete birşey yapamıyorum.
Aslında benim sorunum ipottan video izleyememek menüleri falan çalışıyor içine de mp3 yüklediğim zaman dinleyebiliyorum ama video izleyemiyorum. Bu sorunu çözemedim.
yasar_turkey 13-01-2008, 00:17 acaba benim sorunum yüklediğim videoların uzantısını ipotun tanıyamaması mı ipotlar hangi uzantılı videoları açıyor o zaman bilgisayarda videoları ipot versiyonuna mı çevirmek gerekiyor ki
bende ametor bi kkulanıcıyım kendi playerime bikac denemeden sonra bişeyler yapmaya calısmıstım her turlu goruntuyu izleyemezsin buradaki (http://www.s1mp3.org/files/3rdpary_software/MP3%20Player%20Utilities/update_prog_v3.68.7z) programla veya baska bir programla goruntulerini once amw ye convert etip daha sonra bi izlemeyi denersen belki calistirabilir
atarax1988 13-01-2008, 00:47 merhabalar ben bi benim başııma gelir böle şeyler sanardım ama kendmi yalnız hissetmedim :D
arkadaşalar
SAMSUNG 704
K9L8608UOA
FLN YAZIO NERDEN BULCAM NASI BULCAM BUNUN FİRMWİRESİNİ FİKRİ OLAN VARMIIIIIII BİDE BENİM BİLGİSAYARDA BEN ADFU YA DAİR HİÇ Bİ HALT BULAMADIM ONU NAPCAZ :d
atarax1988 arkadasim cihazın menusnde cihaz bilgisi ne yazıyor ona gore ilk mesajdaki sitelerden arama yapabilirsin
Merhaba. Arkadadaşlar mesajlara baktım. bende üzerinde sony yazan kameralı mp4 lerden var. 1gb hafızası var kullanıyordum bir süredir geçenlerde pc'ye taktım şarkı falan attım sonra pc'den çıkardım dondu ilk önce hala bağlı gibi gösteriyordu pc'ye. Bende sonra res çektim cihaza kapandı açma tuşuna basınca küçük yeşil ışık yanıyor güç geliyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Götürdüm cihazı tamirciye 512 mb lık olanların yazılımı var bende bunun yazılım yok ama gelcek dedi yazılımla alakalı bir sornumş heralde nasıl bulabilirm yazılımını? Yardımcı olursanız sevinirim.. Alta resmini koydum benimkide bunun aynısı ... resmin linkini koyamadım, mesaj sayım az diye ama google'a kameralı sony mp4 yazınca çıkyıor Yardımcı olursanız sevinirim..
atj 2051
samsung 640 .fw.. .bin dosyası lazım indiren varmii bir yardım plss
biokartal 15-01-2008, 18:37 herkese merhaba bende sony 1gb mp4 player var müzik çalarken kendi kendine kapanıyor diye firmware yükledim ama bu sefer hiç açılmıyor baya denedim ya mavi ekran yada ekran tam kararıyor ilk kurmadan önce versiyon bilgileri bunlar
Device Name:S1 Mp3 Player
Productor:Wilson Co. Ltd.
Version:9.0.48
aynısından yüklememe rağmen olmadı ne yapmam lazım ilginiz için şimdiden teşekürler
Merhaba. Arkadadaşlar mesajlara baktım. bende üzerinde sony yazan kameralı mp4 lerden var. 1gb hafızası var kullanıyordum bir süredir geçenlerde pc'ye taktım şarkı falan attım sonra pc'den çıkardım dondu ilk önce hala bağlı gibi gösteriyordu pc'ye. Bende sonra res çektim cihaza kapandı açma tuşuna basınca küçük yeşil ışık yanıyor güç geliyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Götürdüm cihazı tamirciye 512 mb lık olanların yazılımı var bende bunun yazılım yok ama gelcek dedi yazılımla alakalı bir sornumş heralde nasıl bulabilirm yazılımını? Yardımcı olursanız sevinirim.. Alta resmini koydum benimkide bunun aynısı ... resmin linkini koyamadım, mesaj sayım az diye ama google'a kameralı sony mp4 yazınca çıkyıor Yardımcı olursanız sevinirim..
sanırım firmware uçmuş yazılım cok zor bendede yok araştırıyorum bulamıyorum en iyisi eni ve markalı serviligi olan bir cihaz alsanız iyi olur
KAYSERİ TEKNİK SERVİSİ
atj 2051
samsung 640 .fw.. .bin dosyası lazım indiren varmii bir yardım plss
böye aratırsanız veya aramaya kalkarsanız bulamassınız firmware numarası ekranın altında veya elektronik board alt kısmında veya pil yuvasının orda yazar ve yazılış şekli
ÖRNEK OLARAK: 11-05-2005
750.4 GİBİ YAZAR
SAYGILAR
Bende de bir mp4 var sony marka ama sürümünü falan bilmiyorum. Birsürü özelliği var İçine mp3 atıyorum dinliyorum ama video kaydı attığım zaman veri bulunamadı diyor. Bu aletler nasıl çalışıyor içine attığımız videonun uzantısının sadece mp4 mü olması gereyior yoksa cihatın içine bir program falan mı kurmam gerekiyor.
AWM veya AVİ formtalı videolaraı desteklemektedir sizin cihaza attınız video formatı tutmadıgında dolayı böyle sorun oraya cıkmıştır genel olarak sorun bu zaten formda olması lazım awm convertör veya avi convertör
:help1::smiles30:
2 gb 1.8' inc - Abi denemediğim fw kalmadı dump olanı attım olmadı, 9.1.52 attım olmadı 3.xx attım olmadı birde siz bakarmısınız yaw bi türlü ben bulamadım
makinanın içinde yazanlar
SAMSUNG 728
ACU7503
RESMİ İSE
http://img519.imageshack.us/img519/7562/adszlo7.th.jpg (http://img519.imageshack.us/my.php?image=adszlo7.jpg)
Flaş uçmuştur %60 eger flaş okuyucu cihazlar varsa onda flaşı söküp cihaza takıp okutun eger okursa flaş saglamdır okuduktan sonra yazıloım flaş içine ögle yazdırın bakıyım sorun düzelecektir ama bilmiyorum ekipmanlarınzı nasıl varmı ?
acaba benim sorunum yüklediğim videoların uzantısını ipotun tanıyamaması mı ipotlar hangi uzantılı videoları açıyor o zaman bilgisayarda videoları ipot versiyonuna mı çevirmek gerekiyor ki
MP4 olacak ipod a yoks tanımaz
arkadaşlar forma bir abimiz vardı ankaralı onun ipod u vardı 3 .jenerasyon korsan ipod onun yazılımın buldum orjinal halde eger o kişi biliyorsa indirsin bu yazılımı kendi cihazının aynısı flaş dump u alınmış halde
http://uploaded.to/?id=c9q80r burdan
pixelart 16-01-2008, 23:29 [QUOTE=FBAHMET;4448232]arkadaşlar forma bir abimiz vardı ankaralı onun ipod u vardı 3 .jenerasyon korsan ipod onun yazılımın buldum orjinal halde eger o kişi biliyorsa indirsin bu yazılımı kendi cihazının aynısı flaş dump u alınmış halde
.........
maalesef ahmetcim, baktım da çok eski bir version bu da.
sağolasın ilgin ve uğraşın için.
fearless456 17-01-2008, 19:10 işleme başlamadan önce mp3 ün yazılımına bakmıştım ama dikkat edip de not etmedim sadece 9.0.50 yi gördüm daha sonra işleme başladm birçok frmware denedim sonunda birinde succes dedi ama yine açılmadı sürekli starting yazısı gidip geliyor işleme en baştan başladım şimdi o attığım frmware bile uymuyor doğru frmwr yi bulamadım forumda birisi yazmıştı pil yuvasında yazar diye 2006HG-FM170610 yazıyor içerde ise ATJ201N yazıyor firmware konusunda yardımcı olur bifirmware bulsanız musunuz eskisi 9.0.50 idi yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
işleme başlamadan önce mp3 ün yazılımına bakmıştım ama dikkat edip de not etmedim sadece 9.0.50 yi gördüm daha sonra işleme başladm birçok frmware denedim sonunda birinde succes dedi ama yine açılmadı sürekli starting yazısı gidip geliyor işleme en baştan başladım şimdi o attığım frmware bile uymuyor doğru frmwr yi bulamadım forumda birisi yazmıştı pil yuvasında yazar diye 2006HG-FM170610 yazıyor içerde ise ATJ201N yazıyor firmware konusunda yardımcı olur bifirmware bulsanız musunuz eskisi 9.0.50 idi yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
kardeş bende kayseridenim cihazzını getirinde bir bakalım
FEDAKAR ELEKTRONİK KAYSERİ
yesilcam 17-01-2008, 22:43 Flaş uçmuştur %60 eger flaş okuyucu cihazlar varsa onda flaşı söküp cihaza takıp okutun eger okursa flaş saglamdır okuduktan sonra yazıloım flaş içine ögle yazdırın bakıyım sorun düzelecektir ama bilmiyorum ekipmanlarınzı nasıl varmı ?
tamam hersey oldu ama bilgisayar flash disc olarak göruyor yani menuleri falan yok acılınca beyaz ekran flash disc gibi nüzik menusu video menusu gorunmuyo
|